Direct naar de contentDirect naar de footer
Leuke tips

Leuke tips

Houdt u er ook van om een nachtje weg te combineren met een leuke activiteit? Bij ons kan dit, bekijk de leuke activiteiten en uitjes in de regio.

Tips, klik hier

Activiteiten

 • Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  Heerlijk samen buiten zijn. In de omgeving van het hotel is zoveel te doen! Geniet van de stad Utrecht met zijn enorme cultuur. De mooi gekleurde Utrechtse Heuvelrug voor prachtig wandelen. Of ontdek met de auto de bijzondere Nieuw Hollandse Waterlinie. Wij helpen u graag aan ideeën om dit voorjaar/de zomer fantastisch te maken.

  Meer informatie
 • Hollandse Waterlinie

  Hollandse Waterlinie

  Ver weg van de drukte, diep verscholen in de natuur duiken ze plots voor je op: de forten van de Hollandse Waterlinie. Robuuste locaties in een lint tussen Edam en de Biesbosch. De Nieuwe Hollandse Waterlinie is het grootste rijksmonument van Nederland.

  Meer informatie
 • Heerlijk met de fiets eropuit!

  Heerlijk met de fiets eropuit!

  Houten is de fietsstad! Maar ook buiten de stad vind je ontelbare fietsmogelijkheden. Ontdek de Fortenroute, fiets door Park Vliegbasis Soesterberg of kies voor een mooie tocht over de Heuvelrug.

  Meer informatie
 • Fun, Actie en Snelheid!

  Fun, Actie en Snelheid!

  Op deze super coole elektrische steps met vette banden rij je net zo makkelijk over verharde als onverharde paden. Met de duimhendel geef je eenvoudig gas en zoef je zonder inspanning met maximaal 25 km per uur door het prachtige landschap.

  Meer informatie!
 • Actief & Sportief

  Actief & Sportief

  Het rivierenlandschap van de Kromme Rijn ontmoet hier de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg zijn de vele fruitboomgaarden van de kersen- en fruitteelt waar de Kromme Rijnstreek bekend om is. Op de mooiste plekken in het landschap liggen prachtige kastelen en landgoederen. Aanrader de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

  Meer informatie
 • Beatrix Theater, een avond vol entertainment

  Beatrix Theater, een avond vol entertainment

  Het Beatrix Theater Utrecht is een van de drukst bezochte locaties van Utrecht. Met haar centrale ligging naast het Centraal Station en diverse parkeergelegenheden op loopafstand is het theater dan ook voor iedereen goed bereikbaar.

  Meer informatie
 • Voor de kids!

  Voor de kids!

  Een dagje naar de speeltuin, museum of naar een indoorattractiepark? Tijdens uw verblijf in Hotel Houten - Utrecht wordt er een scala aan mogelijkheden geboden.

  Meer informatie
 • De gezellige stad Houten

  De gezellige stad Houten

  Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek; je vindt het allemaal op fietsafstand.

  Meer informatie
 • Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht wil in 2020 hét Dorpsplein van Nederland zijn, dat miljoenen unieke ontmoetingen per jaar faciliteert. Er wordt dus hard gewerkt, aan nieuwbouw en aan bijzondere belevingsconcepten. Combineer uw beursdagen met een overnachting bij Hotel Houten, gratis parkeren en gratis wifi op slechts 10 minuten van de Jaarbeurs.

  Meer informatie
 • Teambuilding

  Teambuilding

  Een pauze tijdens het intensief vergaderen? Het team naar een ander niveau brengen? De onderlinge samenwerking verbeteren? Of gewoon teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje?

  Meer informatie
 • Weekmarkt in Houten!

  Weekmarkt in Houten!

  ​Iedere donderdag is er tussen 08.00 en 14.00 uur markt in Houten. Deze markt is te vinden in winkelcentrum 't Rond. De parkeergarages van dit winkelcentrum zijn makkelijk te bereiken. Bovendien kun je de eerste twee uur gratis parkeren, dat is altijd mooi meegenomen! Op deze markt zijn zo'n 34 ondernemers aanwezig die hun waren aanbieden. Er is een grote diversiteit in producten.

  Meer informatie
 • Expo Houten

  Expo Houten

  In Expo Houten vinden vele beurzen en evenementen plaats.

  De afstand naar Expo Houten vanaf het hotel is 2 km, makkelijk te bereiken via openbaar vervoer, auto, fietsend of zelfs wandelend.

  Meer informatie