Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Stad Utrecht

  Utrecht is na Amsterdam de tweede monumentenstad van Nederland en kent de grootste dichtheid aan cultuurschatten van alle steden van Holland. Bovendien is het een shopping- walhalla en biedt de binnenstad talloze restaurantjes en cafeetjes.

  Meer informatie
 • Fietsen

  De omgeving leent zich prima voor een fietstocht met aansluitend een lekkere cappuccino bij Theehuis Rhijnauwen. Na een heerlijke dag buiten kunt u nagenieten in een van onze luxe kamers...

  Meer informatie

Activiteiten

 • Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  De lente hangt weer in de lucht, de eerste warme zonnestralen, de krokussen staan in de bermen en de bomen kleuren langzamerhand. Het voorjaar is begonnen. Kortom de periode om er heerlijk op uit te gaan met zijn 2e!

  Overzicht van activiteiten in de regio Utrecht!

  Meer informatie
 • Ontspan in de wellness

  Ontspan in de wellness

  Thermen Houten is een ruim opgezet thermen en beautycentrum gelegen in het hart van Nederland nabij Utrecht. Thermen Houten biedt volop de mogelijkheid om lichaam en geest te ontspannen.

  Meer informatie
 • Actief & Sportief

  Actief & Sportief

  Actief bezig zijn tijdens uw verblijf? Houten en haar omgeving heeft genoeg te bieden!

  Meer informatie
 • Beatrix Theater

  Beatrix Theater

  Het Beatrix Theater Utrecht is een van de drukst bezochte locaties van Utrecht. Met haar centrale ligging naast het Centraal Station en diverse parkeergelegenheden op loopafstand is het theater dan ook voor iedereen goed bereikbaar.

  Meer informatie
 • Voor de kids!

  Voor de kids!

  Een dagje naar de speeltuin, museum of naar een indoorattractiepark? Tijdens uw verblijf in Hotel Houten - Utrecht wordt er een scala aan mogelijkheden geboden.

  Meer informatie
 • Houten

  Houten

  Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek; je vindt het allemaal op fietsafstand.

  Meer informatie
 • Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht wil in 2020 hét Dorpsplein van Nederland zijn, dat miljoenen unieke ontmoetingen per jaar faciliteert. Er wordt dus hard gewerkt, aan nieuwbouw en aan bijzondere belevingsconcepten. Combineer uw beursdagen met een overnachting bij Hotel Houten, gratis parkeren en gratis wifi op slechts 10 minuten van de Jaarbeurs.

  Meer informatie
 • Hollandse Waterlinie

  Hollandse Waterlinie

  De Nieuwe Hollandse Waterlinie is een unieke historische verdedigingslinie uit 1815. De linie is 85 kilometer en bestaat uit zo’n vijftig forten en vijf vestingsteden: Muiden, Weesp, Naarden, Gorinchem en Woudrichem. Inmiddels is het een grote cultuur-historische belevenis.

  Meer informatie