Direct naar de contentDirect naar de footer
Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

Activiteiten

 • Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  De lente hangt weer in de lucht, de eerste warme zonnestralen, de krokussen staan in de bermen en de bomen kleuren langzamerhand. Het voorjaar is begonnen. Kortom de periode om er heerlijk op uit te gaan met zijn 2e!

  Overzicht van activiteiten in de regio Utrecht!

  Meer informatie
 • Fietsen

  Fietsen

  Houten is de fietsstad! Maar ook buiten de stad vind je ontelbare fietsmogelijkheden. Ontdek de Fortenroute, fiets door Park Vliegbasis Soesterberg of kies voor een mooie tocht over de Heuvelrug.

  Fietsen
 • Actief & Sportief

  Actief & Sportief

  Actief bezig zijn tijdens uw verblijf? Houten en haar omgeving heeft genoeg te bieden!

  Meer informatie
 • Beatrix Theater

  Beatrix Theater

  Het Beatrix Theater Utrecht is een van de drukst bezochte locaties van Utrecht. Met haar centrale ligging naast het Centraal Station en diverse parkeergelegenheden op loopafstand is het theater dan ook voor iedereen goed bereikbaar.

  Meer informatie
 • Voor de kids!

  Voor de kids!

  Een dagje naar de speeltuin, museum of naar een indoorattractiepark? Tijdens uw verblijf in Hotel Houten - Utrecht wordt er een scala aan mogelijkheden geboden.

  Meer informatie
 • Houten

  Houten

  Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek; je vindt het allemaal op fietsafstand.

  Meer informatie
 • Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht wil in 2020 hét Dorpsplein van Nederland zijn, dat miljoenen unieke ontmoetingen per jaar faciliteert. Er wordt dus hard gewerkt, aan nieuwbouw en aan bijzondere belevingsconcepten. Combineer uw beursdagen met een overnachting bij Hotel Houten, gratis parkeren en gratis wifi op slechts 10 minuten van de Jaarbeurs.

  Meer informatie