Direct naar de contentDirect naar de footer
Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

Activiteiten

 • Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  Uitjes/Tips in de regio Utrecht

  De laatste zonnestralen, het moment van nog even heerlijk buiten zijn! In de omgeving van het hotel is zoveel te doen! Geniet van de stad Utrecht met zijn enorme cultuur. De Utrechtse Heuvelrug voor prachtig wandelen. Of ontdek met de auto de bijzondere Nieuw Hollandse Waterlinie. Wij helpen u graag aan ideeën om deze herfst fantastisch te maken.

  Overzicht van activiteiten in de regio Utrecht!

  Meer informatie
 • Hollandse Waterlinie

  Hollandse Waterlinie

  Ver weg van de drukte, diep verscholen in de natuur duiken ze plots voor je op: de forten van de Hollandse Waterlinie. Robuuste locaties in een lint tussen Edam en de Biesbosch. De Nieuwe Hollandse Waterlinie is het grootste rijksmonument van Nederland.

  Meer informatie
 • Fietsen

  Fietsen

  Houten is de fietsstad! Maar ook buiten de stad vind je ontelbare fietsmogelijkheden. Ontdek de Fortenroute, fiets door Park Vliegbasis Soesterberg of kies voor een mooie tocht over de Heuvelrug.

  Meer informatie
 • Fun, Actie en Snelheid!

  Fun, Actie en Snelheid!

  Op deze super coole elektrische steps met vette banden rij je net zo makkelijk over verharde als onverharde paden. Met de duimhendel geef je eenvoudig gas en zoef je zonder inspanning met maximaal 25 km per uur door het prachtige landschap.

  Meer informatie!
 • Actief & Sportief

  Actief & Sportief

  De Kromme Rijnstreek is het buitengebied van Utrecht. Het rivierenlandschap van de Kromme Rijn ontmoet hier de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg zijn de vele fruitboomgaarden van de kersen- en fruitteelt waar de Kromme Rijnstreek bekend om is. Op de mooiste plekken in het landschap liggen prachtige kastelen en landgoederen. Ook de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zijn een bezoek waard.

  Meer informatie
 • Teambuilding

  Teambuilding

  Een pauze tijdens het intensief vergaderen? Het team naar een ander niveau brengen? De onderlinge samenwerking verbeteren? Of gewoon teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje?

  Meer informatie
 • Beatrix Theater

  Beatrix Theater

  Het Beatrix Theater Utrecht is een van de drukst bezochte locaties van Utrecht. Met haar centrale ligging naast het Centraal Station en diverse parkeergelegenheden op loopafstand is het theater dan ook voor iedereen goed bereikbaar.

  Meer informatie
 • Voor de kids!

  Voor de kids!

  Een dagje naar de speeltuin, museum of naar een indoorattractiepark? Tijdens uw verblijf in Hotel Houten - Utrecht wordt er een scala aan mogelijkheden geboden.

  Meer informatie
 • Houten

  Houten

  Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek; je vindt het allemaal op fietsafstand.

  Meer informatie
 • Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht wil in 2020 hét Dorpsplein van Nederland zijn, dat miljoenen unieke ontmoetingen per jaar faciliteert. Er wordt dus hard gewerkt, aan nieuwbouw en aan bijzondere belevingsconcepten. Combineer uw beursdagen met een overnachting bij Hotel Houten, gratis parkeren en gratis wifi op slechts 10 minuten van de Jaarbeurs.

  Meer informatie
 • Weekmarkt in Houten!

  Weekmarkt in Houten!

  ​Iedere donderdag is er tussen 08.00 en 14.00 uur markt in Houten. Deze markt is te vinden in winkelcentrum 't Rond. De parkeergarages van dit winkelcentrum zijn makkelijk te bereiken. Bovendien kun je de eerste twee uur gratis parkeren, dat is altijd mooi meegenomen! Op deze markt zijn zo'n 34 ondernemers aanwezig die hun waren aanbieden. Er is een grote diversiteit in producten.

  Meer informatie
 • Expo Houten

  Expo Houten

  In Expo Houten vinden vele beurzen en evenementen plaats.

  De afstand naar Expo Houten vanaf het hotel is 2 km, makkelijk te bereiken via openbaar vervoer, auto, fietsend of zelfs wandelend.

  Meer informatie