Direct naar de contentDirect naar de footer

Actief & Sportief

In de buurt van Hotel Houten - Utrecht is veel te zien, te doen en te beleven.

Glowgolf

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema onderwaterwereld. De baan is uitgelicht door fluorescerende black lights waardoor de ballen, de banen en het decor licht geven.

Down Under recreatie

Wakeboarden, wakeskaten en waterskiën. Het is allemaal mogelijk aan de Down Under Cableway. De Cableway heeft een lengte van 720 meter en draait linksom. De kabel die de sporter voortrekt hangt op 10 meter boven het water waardoor het trekpunt hoog ligt en het gemakkelijker wordt voor beginners en ideaal voor gevorderden. Iedereen kan het leren en dat maakt de Cableway zo toegankelijk en erg leuk. Daarnaast is het een uitdaging voor klein en groot om te bodyboarden en wavesurfen op de Wavesurfer (indoor)

Nieuwegeinse Golfclub

Golfclub met wedstrijd- en oefenbaan, rondom Kasteel Heemstede, met grandcafé, golfschool en golfshop. 9 holes par 70 baan en verder uitgebreide oefenfaciliteiten: 9-holes par 3 baan, driving range, chipping green en putting green.

Minimaal NGF Golfvaardigheidbewijs (GVB) vereist.

Klimhal in Nieuwegein

Mountain Network Nieuwegein is een grote en moderne indoor klimhal. In deze klimhal organiseren en begeleiden zij diverse klimcursussen, klimwedstrijden, kennismakingslessen, kinderfeestjes en groepsuitjes op de klimmuur.