Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Of u nu kiest voor heerlijke sushi of voor andere originele creaties van onze chefs, bij Hotel Houten wordt met passie gekookt. Ook de omgeving streelt uw zintuigen, want ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en klassiekers. Ervaring gecombineerd met creativiteit leidt tot culinaire hoogstandjes, speciaal voor u!

Bekijk onze menukaarten
Bar

Bar

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u van harte welkom bent.

Vraagt u bij check-in naar de specifieke openingstijden.

Neem contact op
Burger van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Private dining

Private dining

Gezellig met uw eigen gezelschap dineren in een aparte ruimte, is dat graag wat u zou willen? Bij ons is dat mogelijk in onze "wijnkamer". Vraag onze receptie voor de mogelijkheden via 030-6346800 of receptie@houten.valk.nl.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
3235 beoordelingen
Zeer goed tot in de puntjes netjes en attent.
Hotel Houten - Utrecht J.C. 

De kreeftensoep was heerlijk, romig en vol van smaak! de hamburger deed zijn naam eer aan een fantastische uitdaging voor een puber, te druk met eten en geen tijd voor de mobiel, ideaal! als laatste de uitsmijter beenham. Goed belegt niet krenterig met de beenham mooi focaccia brood en prachtige spiegeleieren zoals het hoort. De bediening, ja echt van der Valk beleeft, netjes correct zoals het hoort....