Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier kerst dit jaar extra bijzonder!
Vier kerst dit jaar extra bijzonder!

Kerstdagen

"Alle lichtjes en alle kaarsen gaan weer aan, buiten sneeuwt het mooi! Het hotel is gehuld in vrolijke kerstsfeer, sfeervol kaarslicht, knapperend haardvuur en stralend verlichte kerstbomen. Neem plaats en geniet."

Vanaf nu is het kerst arrangement met diner te reserveren.

Romantische Kerstsuite

Romantische Kerstsuite

Super romantisch en ultiem Kerstgevoel! Onze mooie rode suite in kerststijl, aan alles is gedacht! Om samen weg te dromen in het met een hartvormig bubbelbad en een heerlijk king-size bed. Geniet samen vanaf het balkon van sterrenhemel!

Boek hier
Early christmas arrangement 24 december

Early christmas arrangement 24 december

Begin dit jaar de kerst met al zijn gezelligheid op 24 december! Geniet van een culinair diner, samengesteld door onze chef, om daarna een relaxte nacht te hebben in onze comfortabele luxe kamers.

Meer informatie
Kerstdiner arrangement 25 december

Kerstdiner arrangement 25 december

Deze kerst echt speciaal maken en genieten van elkaar, van alle luxe? Wij hebben een mooi kerstdiner arrangement voor u samengesteld. Na de check-in geniet u van een glas wijn, om vervolgens plaats te nemen aan uw diner tafel. Daar serveren wij u het exclusieve 4 gangen menu.

Kerstdiner arrangement 26 december

Kerstdiner arrangement 26 december

Na een drukke eerste kerstdag even samen extra genieten? Wij hebben een mooi kerstdiner arrangement voor u samengesteld. Neem plaats bij de openhaard met een heerlijk glas wijn of speciaal biertje en maak er een speciale kerst van!

Kerstdiner 24, 25 en 26 december

Kerstdiner 24, 25 en 26 december

Proeven, genieten en je laten verwennen! Tijdens de bijzondere Kerstdagen serveren wij in ons sfeervolle restaurant een luxe 4-gangen keuzediner met voor de kinderen een feestelijk 4-gangen menu.

Tip! Kom volledig tot rust in een van de mooie hotelkamers. Na het diner heerlijk nagenieten, maak uw verblijf compleet. Boek hier uw kerstdinerarrangement.