Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Het is winter! Tijd voor mooie winterse gerechten. Een perfecte reden om even samen te ontspannen en heerlijk te genieten van een mooi sfeervol diner in ons vernieuwde restaurant. Of een borreltje bij de warme openhaard in de bar. Welkom!

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Kenny Koken

Kenny Koken

Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
2096 beoordelingen
Mary Arnoldussen
Hotel Houten - Utrecht 
Genoten

Ik neem regelmatig kennissen e/o fam mee om bij jullie te eten, lunch of diner. Krijg dan erg vaak van hen te horen dat ze heerlijk hebben gegeten en het erg gezellig vonden. Ik kom met enige regelmaat bij van de Valk Houten. Ik geniet zelf ook erg van jullie gerechten Komplimenten voor de mensen in de keuken en voor de bediening. Tot de volgende keer dan ga ik weer genieten van Pokebowl. Groet, Mary Arnoldussen.

Bar

Bar

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u doordeweeks vanaf 07.00 uur van harte welkom bent. In het weekend bent u vanaf 16.00 uur welkom.