Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Of u nu kiest voor fingerfood om de zakenborrel te begeleiden of voor de originele creaties van onze chefs, bij Hotel Houten wordt met passie gekookt. Ons jonge en getalenteerde team presenteert regelmatig seizoensgebonden specialiteiten.

Maar ook onze 'standaard' menukaart biedt een royale keuze, variërend van klassieke vleesgerechten tot verfijnde visschotels en verfrissende salades. Ook de omgeving streelt de zintuigen, want ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Bij mooi weer eet u natuurlijk op het zonneterras, waar het - net als in de trendy bar - uitstekend natafelen is. Van ontbijt tot lunch en van business meeting tot romantisch diner, wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten.
Lunch

Lunch

In een ongedwongen sfeer genieten van een lekkere lunch.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen zondagsbrunch. Hotel Vianen opent vanaf 12 september weer haar deuren voor de brunch.  
Live cooking

Live cooking

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen Live Cooking. Maak nu gebruik van onze Valk To Go!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
2096 beoordelingen
Bert
Hotel Houten - Utrecht 
Gezellig modern

Gaaf dat je 1 persoons Chateau Briand kan bestellen. Echt genieten!

Valk To Go

Valk To Go

Visite verrassenmet mooie gerechten? Geen zin om zelf te koken?

Ons restaurant is open maarwij blijven ook graag thuis voor u koken!

Kies uw gerechten op'Valk To Go Houten' en geniet van onze 'Toekan take away'!

Bestellen
Bar

Bar

Op dit moment is onze hotelbar in het weekend alleen geopend voor onze hotelgasten vanaf 16.00 uur en afhankelijk van de beschikbaarheid vanwege de drukte voor het diner.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering.