Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Of u nu kiest voor fingerfood om de zakenborrel te begeleiden of voor de originele creaties van onze chef. Onze chef koks hebben met veel passie en liefde een nieuwe menukaart voor u samengesteld. U kunt uiteraard ook reserveren voor het 'dinerdeal’ menu. Reserveren is gewenst.

Ook de omgeving streelt de zintuigen, want ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Bij mooi weer eet u natuurlijk op het zonneterras, waar het - net als in de trendy bar - uitstekend natafelen is. Van ontbijt tot lunch en van business meeting tot romantisch diner, wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten. Zoals in deze periode overheerlijke mosselen.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Kenny Koken

Kenny Koken

Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
2096 beoordelingen
Chantal
Hotel Houten - Utrecht 
Heerlijk gegeten

Heerlijk eten en een prachtige ambiance!

Bar

Bar

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u doordeweeks vanaf 10.00 uur van harte welkom bent. In het weekend bent u vanaf 16.00 uur welkom.