Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Of u nu kiest voor heerlijke huisgemaakte sushi of voor de originele creaties van onze chefs, bij Hotel Houten wordt met passie gekookt. Ons jonge en getalenteerde team presenteert regelmatig seizoensgebonden specialiteiten.

Onze menukaart biedt een royale keuze, variërend van klassieke vleesgerechten tot verfijnde visschotels en verfrissende salades. Ook de omgeving streelt de zintuigen, want ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Bij mooi weer eet u natuurlijk op het zonneterras, waar het - net als in de trendy bar - uitstekend natafelen is. Van ontbijt tot lunch en van business meeting tot romantisch diner, wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

A la carte diner

A la carte diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten.
Diner Bar/Lounge

Diner Bar/Lounge

A la carte dineren in een andere setting? In onze sfeervolle Bar/ Lounge verwelkomen wij u graag.
Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks openen de restaurants hun deuren om zowel hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen zondagsbrunch. Hotel Vianen verwelkomt u graag bij haar Zondagsbrunch. Ook tijdens de aanstaande zomervakantie verwelkomt Hotel Vianen u graag.  
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
3113 beoordelingen
Ger
Hotel Houten - Utrecht 
Sushi is een aanrader.

Wij hebben gekozen voor Sushi omdat we dat nog niet eerder bij een Valk hotel hadden gegeten. Het was een prachtig opgemaakte plaat met heerlijke sushigerechten. Wat opviel was de keuze die gemaakt was qua smaaksensatie van de gekozen ingrediënten. De shashimi was ook heel vers en smolt als het ware op de tong. De sfeer, met name de plek waar we in het restaurant zaten, direct naast de ruimte waar het ontbijtbuffet wordt geserveerd, vonden wij niet gezellig. De bediening daarentegen was vriendelijk, attent en ontspannen. Wij zouden zo maar weer eens sushi komen eten in dit restaurant als we weer eens in de buurt zijn.

Bar

Bar

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u van harte welkom bent.

Vraagt u bij check in naar de specifieke openingstijden. Uiteraard kunt u ook gebruik van onze roomservice voor de hotelkamers.