Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Het is lente! Onze chefs kok bereiden straks weer mooie zomerse gerechten. Een perfecte reden om even samen te ontspannen en heerlijk te genieten van een mooi sfeervol diner in ons restaurant. Of op ons terras de zonnestraaltjes pikken met een mooi glas wijn. Welkom!

Van 8 juli t/m 30 augustus werken wij aan een nog mooier restaurant voor u. Deze dagen is ons a la carte restaurant daarom gesloten. Op donderdag en vrijdag verzorgen wij op de 1ste etage een dinerbuffet en in het weekend verwelkomen wij u in ons live cooking restaurant. De lounge/bar is geopend van 07.30 - 16.00 uur en daarna alleen voor hotelgasten.

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Kenny Koken

Kenny Koken

Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1936 beoordelingen
petra
Hotel Houten - Utrecht 
Super gegeten

Super gezellig komen snel weer

Bar

Bar

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u doordeweeks vanaf 07.00 uur van harte welkom bent. In het weekend bent u vanaf 16.00 uur welkom.