Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervolle feestdagen
Sfeervolle feestdagen

Reserveer nu

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Het is zomer! Onze chefs kok bereiden mooie zomerse gerechten. Een perfecte reden om even samen te ontspannen en heerlijk te genieten van een mooi sfeervol diner in ons restaurant. Of op ons terras de zonnestraaltjes pikken met een mooi glas wijn. Welkom!

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Feestdagen

Feestdagen

De feestdagen gezellig met familie of vrienden doorbrengen in ons sfeervol versierde hotel en restaurant. Boek nu ook 1 van onze hotelkamer kerst arrangement.
Dinerdeal

Dinerdeal

Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten in de deelnemende hotels, voor slechts €32,50 per persoon!
Kenny Koken

Kenny Koken

Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
2096 beoordelingen
Angelique
Hotel Houten - Utrecht 
Heerlijk eten

Eten geweldig. Personeel mocht wel iets sneller langs komen voor drankjes. Maar goed gegeten

Bar

Bar

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u doordeweeks vanaf 07.00 uur van harte welkom bent. In het weekend bent u vanaf 16.00 uur welkom.