Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Of u nu kiest voor heerlijke huisgemaakte sushi of voor de originele creaties van onze chefs, bij Hotel Houten wordt met passie gekookt. Ons jonge en getalenteerde team presenteert regelmatig seizoensgebonden specialiteiten.

Onze menukaart biedt een royale keuze, variërend van klassieke vleesgerechten tot verfijnde visschotels en verfrissende salades. Ook de omgeving streelt de zintuigen, want ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Bij mooi weer eet u natuurlijk op het zonneterras, waar het - net als in de trendy bar - uitstekend natafelen is. Van ontbijt tot lunch en van business meeting tot romantisch diner, wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

A la carte diner

A la carte diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten.
Diner Bar/Lounge

Diner Bar/Lounge

A la carte dineren in een andere setting? In onze sfeervolle Bar/ Lounge verwelkomen wij u graag.
Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks openen de restaurants hun deuren om zowel hotelgasten als niet-hotelgasten te verwelkomen voor het uitgebreide ontbijtbuffet.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen zondagsbrunch. Hotel Vianen verwelkomt u graag bij haar Zondagsbrunch.  
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
2096 beoordelingen
de Lange
Hotel Houten - Utrecht 
Het was genieten van elke hap

Alle 3 de gangen waren perfect,de sfeer was erg goed en de bediening was top zoals we gewend zijn,de prijs/kwaliteit was zeer goed

Bar

Bar

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u van harte welkom bent.

Vraagt u bij check in naar de specifieke openingstijden. Uiteraard kunt u ook gebruik van onze roomservice voor de hotelkamers.