Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Of u nu kiest voor fingerfood om de zakelijke bijeenkomst te begeleiden of voor de originele creaties van onze chef. Onze chef koks hebben met veel passie en liefde een nieuwe menukaart voor u samengesteld. Ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Van ontbijt tot lunch en van business meeting tot romantisch diner, wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

Naar aanleiding van de persconferentie meld hotel Houten het volgende:

Wij mogen helaas geen tafel reserveringen meer aannemen tot tenminste 9 februari.

Als u bij ons overnacht kunt u gebruiken maken van een afhaal-menu!

Graag vragen wij u vriendelijk om u aan de regels van het RIVM te houden wanneer u ons hotel betreed en verzoeken wij u ten zeerste de reservering te annuleren bij klachten. Wij behouden ons recht om u te weigeren bij de ontvangst wanneer u niet klachtenvrij bent.

Wij danken u voor uw begrip!

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten. Zoals in deze periode overheerlijke mosselen.
Ontbijt

Ontbijt

Op dit moment kunnen wij alleen het ontbijt verzorgen voor hotelgasten. U kunt uw uitgebreide ontbijt op de door u gereserveerde tijd afhalen in het afhaal restaurant.
Live cooking

Live cooking

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen Live Cooking. Maak nu gebruik van onze Valk To Go!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen zondagsbrunch. Maak nu gebruik van onze Valk To Go!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
2096 beoordelingen
Marvin
Hotel Houten - Utrecht 
Roomservice was top!

Voor, hoofd en nagerecht waren top!

Valk To Go

Valk To Go

Geen zin om thuis te koken? Mist u het 'heerlijk uit eten'? Visite verrassen met mooie gerechten? Ons restaurant is de aankomende tijd gesloten voor gasten van buitenaf, maar wij blijven graag voor u koken! Kies uw gerechten op 'Valk To Go Houten' en geniet van onze 'Toekan take away'!

Bestellen
Bar

Bar

Op dit moment is onze hotelbar gesloten voor alle gasten.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.