Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Of u nu kiest voor fingerfood om de zakelijke bijeenkomst te begeleiden of voor de originele creaties van onze chef. Onze chef koks hebben met veel passie en liefde een nieuwe menukaart voor u samengesteld. Ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Van ontbijt tot lunch en van business meeting tot romantisch diner, wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

Naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober meldt hotel Houten het volgende tot vooralsnog tenminste 11 november:

Wij mogen helaas geen tafel reservering aannemen wanneer u geen hotelgast bij ons bent.

Alleen als u bij ons overnacht kunt u gebruik maken van ons restaurant.

Graag vragen wij u vriendelijk om u aan de regels van het RIVM te houden wanneer u ons hotel betreed en verzoeken wij u ten zeerste de reservering te annuleren bij klachten. Wij behouden ons recht om u te weigeren bij de ontvangst wanneer u niet klachtenvrij bent.

Wij danken u voor uw begrip!

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten. Zoals in deze periode overheerlijke mosselen.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Kenny Koken

Kenny Koken

Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
2096 beoordelingen
ton van den bergh
Hotel Houten - Utrecht 
was voor ons genieten

speciaal dessert,creme brule was op de art alleen in combinatie ,gevraagd of we het apart konden bestellen werden er vier mini bakjes aangeboden perfect

Bar

Bar

Op dit moment is onze hotelbar alleen open voor hotelgasten! Van 16.00 - 0.00 uur. Vanaf 20.00 uur mogen wij geen alcohol meer serveren.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.