Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervolle feestdagen
Sfeervolle feestdagen

Reserveer nu

;

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober is ons a la carte restaurant gesloten tot 17.00 uur. Wij verwelkomen u graag in ons buffetrestaurant op de 1ste etage. Hier kunt u uitsluitend gebruik maken van ons uitgebreide lunchbuffet.

De lounge zal deze dagen gewoon geopend zijn, wij serveren hier tot 17.00 uur enkel koffie, thee en andere dranken.

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Kenny Koken

Kenny Koken

Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Feestdagen

Feestdagen

De feestelijke tijd van december en de gezellige familiemomenten zijn weer in aantocht. Beleef de magie van Kerst en Oud en Nieuw op unieke wijze.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
1061 beoordelingen
A
Hotel Houten - Utrecht 
Heerlijk gegeten

Alles was lekker. Omdat het heel druk is is het wel erg rumoerig . Bediening was top. Het was wel erg warm. Airco ging af en toe aan dat mag wel wat vaker .

Bar

Bar

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u doordeweeks vanaf 07.00 uur van harte welkom bent. In het weekend bent u vanaf 16.00 uur welkom.