Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Of u nu kiest voor heerlijke huisgemaakte sushi of voor de originele creaties van onze chefs, bij Hotel Houten wordt met passie gekookt. Ons jonge en getalenteerde team presenteert regelmatig seizoensgebonden specialiteiten.

Onze menukaart biedt een royale keuze, variërend van klassieke vleesgerechten tot verfijnde visschotels en verfrissende salades. Ook de omgeving streelt de zintuigen, want ons ruim opgezette restaurant in intieme tinten zal iedere gast bevallen. Bij mooi weer eet u natuurlijk op het zonneterras, waar het - net als in de trendy bar - uitstekend natafelen is. Van ontbijt tot lunch en van business meeting tot romantisch diner, wij verwennen u graag met mooie gerechten en perfecte service.

Feest(elijke) dagen

Feest(elijke) dagen

Samen met uw familie of vrienden gezellig bijkletsen en ondertussen genieten van heerlijke gerechten.
A la carte diner

A la carte diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen zondagsbrunch. Hotel Vianen verwelkomt u graag bij haar Zondagsbrunch.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
3308 beoordelingen
Radha Riegman
Hotel Houten - Utrecht 
Wij waren met het kerstbrunch bij van der valk in Houten, en het was TOP!!

Wij vonden echter alles perfect! Tot de volgende keer!Groetjes Familie Riegman

Bar

Bar

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u van harte welkom bent.

Onze bar is door de verbouwing gesloten tot medio november 2023. Wij heten u, in die periode, van harte welkom in het restaurant voor een drankje.