Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen

De feestelijke tijd van december en de gezellige familiemomenten zijn weer in aantocht. Beleef de magie van Kerst en Oud & Nieuw op unieke wijze. Hotel Houten tovert zich deze dagen om tot een intieme plek waar u met familie en vrienden kunt genieten van uitzonderlijke service en culinaire verrassingen. Komt tot rust met 1 van onze mooie kerstdiner arrangementen. Culinair genieten en naderhand genieten in luxe op uw hotelkamer!

Kerstavond Live Cooking

Kerstavond Live Cooking

De dagen voorafgaand aan Kerst bieden wij u de mogelijkheid om in gezelschap van vrienden en familie te genieten van ons Live Cooking diner.
Kerstavond Diner

Kerstavond Diner

Na het succes van 2017 kunt u wederom dit jaar op 24 december genieten van ons kerstmenu voor de extra aantrekkelijke prijs van €39,50 p.p.
Kerst Brunch

Kerst Brunch

Met kerst is het extra gezellig om eens met zijn allen te gaan brunchen, reserveer uw tafel in ons restaurant.
Kerst Live Cooking

Kerst Live Cooking

Het hotel is gehuld in vrolijke kerstsfeer, warm kaarslicht, intiem haardvuur en stralend verlichte kerstbomen. Op deze feestelijke dagen verwelkomen wij u en uw familie en vrienden graag in ons Live Cooking restaurant.
Kerst Diner

Kerst Diner

In ons sfeervolle restaurant verwelkomen wij u met een overheerlijk viergangen keuzemenu.
Nieuwjaars Brunch

Nieuwjaars Brunch

Gezellig met vrienden en familie het nieuwe jaar vieren onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
1126 beoordelingen
Paul
Hotel Houten - Utrecht 
Fantastisch eten in gezellige sfeer.

Heel goede black angus tournedos met portsaus, precies bereid zoals besteld (medium rare). Kan niet beter. Ook salademet geitenkaas was heel goed en rijk gevuld. Valt ons op dat de salade altijd wisselend van samenstelling is. Deze keer uit de kunst.