Direct naar de contentDirect naar de footer

Voor de kids!

Uit met de kids? Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals een dierentuin, speeltuin of toch een museum?

World of Dinos

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de Jaarbeurs in de zomervakantie. Samen vormen ze van 2 juli tot en met 7 augustus World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. World of Dinos is in de zomervakantie te zien in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ballorig

Op 5 minuten afstand van Hotel Houten - Utrecht zit het speelparadijs Ballorig. Spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Kinderen kunnen urenlang spelen bij Ballorig in Houten. Omdat Ballorig speciaal voor kinderen is, betalen ouders en begeleiders geen entree.

Kidzcity

Op nog geen 20 minuten afstand rijden is het indoorattractiepark Kidzcity. Een mix van bekende en moderne attracties maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad waar jong en oud zich thuis voelen.

Buitenwereld

Speeltuin en Kinderboerderij naast elkaar! De openluchtspeeltuin is ruim opgezet met speeltoestellen, die de fantasie van de kinderen prikkelen.

Nijntjemuseum

Duik samen met uw kleintje in de wereld van Nijntje! Bezoek het huis van Nijntje en ontmoet Nijntje en haar vriendjes.