Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderruimte
Vergaderruimte
Powered by GooglePowered by Google

Vergaderruimte Utrecht (Houten)

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderruimte om met een select gezelschap te vergaderen? Bij Van der Valk Hotel Houten hebben wij altijd een geschikte en unieke vergaderruimte voor u beschikbaar. Of u nu een kleine bijeenkomst plant of een grotere vergadering organiseert, wij bieden diverse opties voor vergaderruimtes die aan al uw wensen voldoen. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw vergadering soepel verloopt. Van audiovisuele apparatuur tot gratis wifi, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een productieve bijeenkomst. Bovendien wordt u ondersteund door ons professionele team, dat ervoor zorgt dat aan al uw behoeften wordt voldaan, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw vergadering.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom vergaderruimte Utrecht/Houten?

Waarom vergaderruimte Utrecht/Houten?

Vergaderruimte regio Utrecht

Zoekt u naar een ideale vergaderruimte in Utrecht? Van der Valk Hotel Houten biedt een uitstekende locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en conferenties. Gelegen in de regio Utrecht, is onze locatie de perfecte keuze om een vergaderruimte te huren.

Meer informatie over onze zalen

Faciliteiten vergaderruimte

Met 30 moderne nieuwe zalen, bieden onze vergaderruimtes diverse opties, waaronder een kleine vergaderruimte voor meer intieme bijeenkomsten. Of u nu een brainstormsessie met uw team plant of een presentatie voor een select publiek wilt houden, onze kleine vergaderruimtes bieden de perfecte setting voor uw specifieke eisen.

Bij Van der Valk hotel Houten profiteert u niet alleen van de gunstige locatie, maar ook van onze uitgebreide faciliteiten. Onze moderne vergaderruimtes bieden audiovisuele apparatuur tot snelle internetverbindingen. Wij streven ernaar om aan al uw technologische behoeften te voldoen, zodat uw evenement soepel verloopt.
Daarnaast biedt Van der Valk hotel Houten diverse mogelijkheden aan cateringopties, variëren van verfrissende koffiepauzes in onze lounges tot uitgebreide lunch- en dinerbuffetten, om ervoor te zorgen dat uw deelnemers te alle tijde energiek en geïnspireerd blijven.

Of u nu een lokale ondernemer bent die op zoek is naar een vergaderruimte in Utrecht of een internationaal bedrijf dat een centrale locatie nodig heeft voor een belangrijke vergadering, Van der Valk Hotel Houten is de ultieme bestemming voor uw zakelijke evenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vergaderruimte te reserveren en ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor zakelijke professionals in de regio Utrecht.

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht