Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Teambuilding

Een pauze tijdens het intensief vergaderen? Het team naar een ander niveau brengen? De onderlinge samenwerking verbeteren? Of gewoon teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje? Het is mogelijk met één van de teambuilding activiteiten die wij voor u kunnen realiseren. Om het optimale uit de dag te kunnen halen is efficiënt pauzeren van groot belang.

De volgende teambuilding activiteiten kunnen wij voor u realiseren:

 • Down Under

  Down Under

  Down Under organiseert het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Nieuwegein en omgeving. Wij bezorgen u en uw collega’s een onvergetelijke dag!

 • Klimmuur Nieuwegein

  Klimmuur Nieuwegein

  Wilt u op een sportieve en ludieke manier uzelf en uw collega’s laten kennismaken met de klimsport? Bent u op zoek naar een spannend en uniek bedrijfsuitje? Dan zit u bij Mountain Network goed.

 • Connect & Collab!

  Connect & Collab!

  Verbinding, samenwerking, fun en energie is waar het om draait. Met je team zoveel mogelijk punten scoren aan de hand van het uitwerken van de uitdagende 'escape room' opdrachten: alleen met een ‘all-for-one’-mentaliteit gaat een team het redden. Samenwerking is key om zoveel mogelijk opdrachten op te lossen, om als winnaar uit de bus te komen.

 • Fort bij Vechten

  Fort bij Vechten

  Fort bij Vechten is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen! Dat alles in de nabije omgeving van Utrecht.

 • Avontuurfabriek

  Avontuurfabriek

  Bent u bezig met een bedrijfsuitje organiseren, en zoekt u verschillende activiteiten onder één dak? Dan zit u bij de Avontuurfabriek helemaal goed. We bieden meer dan 50 soorten activiteiten, dus hoe groot de groep ook is, niemand zal zich ook maar een moment vervelen!

 • Fun, actie en snelheid!

  Fun, actie en snelheid!

  Ook zin in een ritje op de FATMAX R Step?

  Dat kan nu! Op deze super coole elektrische steps met vette banden rij je net zo makkelijk over verharde als onverharde paden.

  Steppen hoeft niet want de E-step is elektrisch aangedreven.

 • Duckcity

  Duckcity

  Een eendje huren met vrienden (innen), familie of voor uw bedrijfsuitje van 1 tot 200 personen. Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start onze tour. Fort Vechten ligt aan de rand van Utrecht en is hierdoor zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

 • Sloep huren

  Sloep huren

  Beleef de gezellige grachten en singels van de sfeervolle stad Utrecht. Laat u rondvaren en geniet samen met collega's van een borrel tijdens uw verblijf aan boord.

 • Escape room

  Escape room

  Met de nieuwste Virtual Reality technologie, spectaculaire effecten, een meeslepend verhaal en de meest uitdagende puzzels is deze escape room echt een aanrader!

 • Golfen

  Golfen

  De natuur in voor een frisse neus en lichaamsbeweging? Sla je slag! Een rondje golf met collega's is ideaal om te ontspannen en stoom af te blazen.

 • Kookworkshop

  Kookworkshop

  Zet je smaakpapillen op scherp en neem deel aan één van de culinaire workshops! Bakken en braden onder het genot van een lekker drankje en een hoop gezelligheid.

 • Fort de Batterijen

  Fort de Batterijen

  Fort de Batterijen biedt een breed pallet leuke activiteiten aan. Van ‘Expeditie Robinson’, een cursus mindmapping tot lekker actief, het water op om te suppen! Enthousiast geworden? Voor alle activiteiten, vragen of reserveringen kun je contact met ons opnemen. Kom opladen!

 • Plug and Play Teambuilding Experience

  Plug and Play Teambuilding Experience

  Een uitdagende teambuilding game! Per team (5 personen) ligt er een box klaar met daarin een duidelijke handleiding, instructies en alle benodigde spelonderdelen. Het doel van het spel is om binnen de tijd een groot aantal uitdagende opdrachten op te lossen. Het team dat aan het einde de meeste punten weet te verzamelen wint de game!

 • Tour de E-chopper

  Tour de E-chopper

  Vertrek vanuit je locatie per E-chopper en geniet van de hotspots in de omgeving of koers naar de terrasjes in Wijk bij Duurstede of Culemborg.

  Milieuvriendelijk, geruisloos en een bijdrage aan de verduurzaming.

  Opstappen en wegrijden met een actieradius van ruim 50 km met één accu.