Direct naar de contentDirect naar de footer

Teambuilding

Een pauze tijdens het intensief vergaderen? Het team naar een ander niveau brengen? De onderlingen samenwerking verbeteren? Of gewoon teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje?


Het is mogelijk met een van de teambuilding activiteiten die wij voor u kunnen realiseren. Om het optimale uit de dag te kunnen halen is efficiënt pauzeren van groot belang.

Plan uw dag eens anders, zet uw meeting kracht bij door een leuk bedrijfsuitje te koppelen aan uw meeting.

De volgende teambuilding activiteiten kunnen wij voor u realiseren:

 • Down Under

  Down Under

  Down Under organiseert het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Nieuwegein en omgeving. Wij bezorgen u en uw collega’s een onvergetelijke dag!

  Meer informatie
 • Klimmuur Nieuwegein

  Klimmuur Nieuwegein

  Wilt u op een sportieve en ludieke manier uzelf en uw collega’s laten kennismaken met de klimsport? Bent u op zoek naar een spannend en uniek bedrijfsuitje? Dan zit u bij Mountain Network goed.

  Meer informatie
 • Fort bij Vechten

  Fort bij Vechten

  Fort bij Vechten is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen! Dat alles in de nabije omgeving van Utrecht.

  Meer informatie
 • Avontuurfabriek

  Avontuurfabriek

  Bent u bezig met een bedrijfsuitje organiseren, en zoekt u verschillende activiteiten onder één dak? Dan zit u bij de Avontuurfabriek helemaal goed. We bieden meer dan 50 soorten activiteiten, dus hoe groot de groep ook is, niemand zal zich ook maar een moment vervelen!

  Meer informatie
 • Duckcity

  Duckcity

  Een eendje huren met vrienden (innen), familie of voor uw bedrijfsuitje van 1 tot 200 personen. Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start onze tour. Fort Vechten ligt aan de rand van Utrecht en is hierdoor zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

  Meer informatie
 • SLOEP HUREN

  SLOEP HUREN

  Beleef de gezellige grachten en singels van de sfeervolle stad Utrecht. Laat u rondvaren en geniet samen met collega's van een borrel tijdens uw verblijf aan boord.

  Meer informatie
 • ESCAPE ROOM

  ESCAPE ROOM

  Met de nieuwste Virtual Reality technologie, spectaculaire effecten, een meeslepend verhaal en de meest uitdagende puzzels is deze escape room echt een aanrader!

  Meer informatie
 • "ESCAPE" OP LOCATIE

  "ESCAPE" OP LOCATIE

  Na of tijdens de bijeenkomst de samenwerking naar een hoger niveau brengen door een toffe escape room? Dit kan bij Van der Valk gewoon op locatie!

  Meer informatie
 • Golfen

  Golfen

  De natuur in voor een frisse neus en lichaamsbeweging? Sla je slag! Een rondje golf met collega's is ideaal om te ontspannen en stoom af te blazen.

  Meer informatie
 • KOOKWORKSHOP

  KOOKWORKSHOP

  Zet je smaakpapillen op scherp en neem deel aan één van de culinaire workshops! Bakken en braden onder het genot van een lekker drankje en een hoop gezelligheid.

  Meer informatie
 • Fort de Batterijen

  Fort de Batterijen

  Fort de Batterijen biedt een breed pallet leuke activiteiten aan. Van ‘Expeditie Robinson’, een cursus mindmapping tot lekker actief, het water op om te suppen! Enthousiast geworden? Voor alle activiteiten, vragen of reserveringen kun je contact met ons opnemen. Kom opladen!

  Meer informatie
 • PLUG AND PLAY TEAMBUILDING EXPERIENCE

  PLUG AND PLAY TEAMBUILDING EXPERIENCE

  Met de Plug and Play Teambuilding Experience biedt The Box Companybedrijven een teambuilding activiteit waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden. De activiteit is zonder begeleiding in te zetten op elke gewenste locatie.

  Aanvragen