Direct naar de contentDirect naar de footer

Teambuilding

Een pauze tijdens het intensief vergaderen? Het team naar een ander niveau brengen? De onderlingen samenwerking verbeteren? Of gewoon teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje?


Het is mogelijk met een van de teambuilding activiteiten die wij voor u kunnen realiseren. Om het optimale uit de dag te kunnen halen is efficiënt pauzeren van groot belang.

Plan uw dag eens anders, zet uw meeting kracht bij door een leuk bedrijfsuitje te koppelen aan uw meeting.

De volgende teambuilding activiteiten kunnen wij voor u realiseren:

 • Down Under

  Down Under

  Down Under organiseert het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Nieuwegein en omgeving. Wij bezorgen u en uw collega’s een onvergetelijke dag!

  Meer informatie
 • Klimmuur Nieuwegein

  Klimmuur Nieuwegein

  Wilt u op een sportieve en ludieke manier uzelf en uw collega’s laten kennismaken met de klimsport? Bent u op zoek naar een spannend en uniek bedrijfsuitje? Dan zit u bij Mountain Network goed.

  Meer informatie
 • Fort bij Vechten

  Fort bij Vechten

  Fort bij Vechten is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen! Dat alles in de nabije omgeving van Utrecht.

  Meer informatie
 • Avontuurfabriek

  Avontuurfabriek

  Bent u bezig met een bedrijfsuitje organiseren, en zoekt u verschillende activiteiten onder één dak? Dan zit u bij de Avontuurfabriek helemaal goed. We bieden meer dan 50 soorten activiteiten, dus hoe groot de groep ook is, niemand zal zich ook maar een moment vervelen!

  Meer informatie
 • Duckcity

  Duckcity

  Een eendje huren met vrienden (innen), familie of voor uw bedrijfsuitje van 1 tot 200 personen. Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start onze tour. Fort Vechten ligt aan de rand van Utrecht en is hierdoor zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

  Meer informatie
 • Sloep Uitje Loosdrecht

  Sloep Uitje Loosdrecht

  Een uitje met deze unieke sloep zullen uw gasten niet snel vergeten. Alles verzorgen wij voor u tot in de puntjes. Onze eigen schipper zorgt ervoor dat er over uw verjaardag, bedrijfsuitje of jubileum nog lang zal worden gesproken.

  Meer informatie
 • Rocking Rollerz

  Rocking Rollerz

  Let’s get groovy! Sinds augustus 2018 vind je het grootste rolschaatsparadijs van Nederland in The Wall in Utrecht: Rocking Rollerz. Op de 1150 vierkante meter grote baan krijgt rolschaatsen een geheel nieuwe dimensie. Onder begeleiding van de tofste beats en flitsende discolichten kunnen zowel beginners als gevorderden al dansend en rollend hun kunsten vertonen.

  Meer informatie
 • The Box Company

  The Box Company

  The Box Company levert unieke teambuildingactiviteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kunt u kiezen voor een standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!

  Meer informatie