Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Uw meeting op afstand en dichtbij, met een groot bereik!

2 werelden samen brengen op hetzelfde moment. Uw bereik vergroten door op locatie en bij een ieder thuis te zijn. Zo waarborgt u de veiligheid en behoud u de kracht van interactie!

Uw specifieke wensen en doelen zijn van doorslaggevend belang om te zorgen dat uw online event de gewenste impact heeft. Tezamen met u zorgen wij dat het doel van het event wordt behaald.

Wenst u graag vrijblijvend een (online) afspraak te maken en geadviseerd te worden in de mogelijkheden passend bij uw wensen? Tezamen met onze vaste AV-partner ondersteunenwij u zodat uw event kan plaatsvinden ondanks de veranderende maatregelen. Om zo te zorgen dat uw online event de gewenste impact heeft.

Enkele mogelijkheden:

Speakerphone | Yealink CP920

Speakerphone
Yealink CP920

Zijn er meerdere gasten die wensen in te bellen tijdens de vergadering? Kunnen deelnemers van de vergadering er niet bij zijn, maar wensen zij vanuit een locatie elders wel mee te kunnen vergaderen?

Met onze speakerphone is dat mogelijk! Kristalhelder geluid en makkelijk in gebruik.

Bekijk hier de video
Videoconferencing | AMX Acendo Vibe

Videoconferencing
AMX Acendo Vibe

Zijn er deelnemers die vanaf een andere locatie online mee vergaderen d.m.v. een Teams/Zoom/Webex meeting? En wilt u met een gezelschap van maximaal 8 personen zichtbaar en duidelijk verstaanbaar zijn?

Met ons videoconferencing systeem van AMX Acendo Vibe is dat mogelijk! Door de geïntegreerde JBL soundbar met microfoon van hoge kwaliteit is iedere deelnemer goed verstaanbaar. Het is gemakkelijk aan te sluiten d.m.v. USB.

Bekijk hier de video
Videoconferencing | Logitech Group

Videoconferencing
Logitech Group

Online training voor uw medewerkers? Productpresentatie met klanten uit het buitenland? Een digitale meeting van de raad van bestuur? Het kan allemaal met deze Logitech Group.

Deze conferentie camera is uitermate geschikt voor een fysieke groep tot ongeveer 20 personen. U brengt gemakkelijk de spreker of de hele vergaderruimte in beeld, afhankelijk van uw wensen! De aangesloten speakerphone zorgt ervoor dat iedereen verstaanbaar is. De hele set is gemakkelijk aan te sluiten d.m.v. USB.

Contact
Hybride congres

Hybride congres

U wenst elkaar zowel live als online uw gasten/ deelnemers te ontmoeten. U wenst kennis en informatie over te dragen naar een grotere groep deelnemers. Meerdere sprekers bij elkaar brengen voor een specifieke doelgroep. Veel interactie met uw deelnemers. Meer flexibiliteit met de veranderende maatregelen.

Benieuwd hoe u hybride events eruit ziet? Wij werken dit graag voor u uit. Belangrijke vragen zijn in dit geval:

  • wat is het doel van het event?
  • wilt u dat het event wordt opgenomen om terug te kijken.
  • wat wilt u in beeld brengen?
  • wilt u bewegend beeld of de camera op een vaste positie?
  • hoeveel sprekers? Zijn er externe sprekers, op andere locaties?
  • en hoe interactief wenst u uw event; een poll, vragen stellen, en chatfunctie etc.
  • wilt u een eigen, beveiligd platform in uw huisstijl of gebruikt u Teams/Zoom/Webex o.i.d.

Neem contact met ons en tezamen zorgen wij dat u uw doel bereikt!

Contact