Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderlocatie
Vergaderlocatie
Powered by GooglePowered by Google

Utrecht vergaderlocatie

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Van der Valk Hotel Houten biedt talloze mogelijkheden voor uw vergadering of bijeenkomst. Als vergaderlocatie in de omgeving Utrecht, biedt Van der Valk hotel Houten mogelijkheden voor vergaderingen en evenementen met uitgebreide mogelijkheden die aan al uw wensen en behoeften voldoen. Onze centrale ligging in het hart van Nederland maakt ons de ideale vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten in de regio.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom vergaderlocatie Utrecht/Houten?

Waarom vergaderlocatie Utrecht/Houten?

Utrecht congreslocatie

Als u op zoek bent naar een uitstekende vergaderlocatie in het hart van Nederland, dan is Van der Valk Hotel Houten de perfecte keuze voor uw zakelijke bijeenkomsten. Met onze centrale ligging zijn wij de grootste van de vergaderlocaties Midden-Nederland. Wij bieden een gunstige locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een combinatie van goede bereikbaarheid en een professionele en inspirerende vergaderomgeving.

Meer informatie over onze zalen

Faciliteiten vergaderlocatie

Wat Van der Valk Hotel Houten tot een van de bijzondere vergaderlocaties Utrecht maakt, is niet alleen de kwaliteit van onze faciliteiten, maar ook onze toewijding aan service en gastvrijheid. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw evenement. Wij streven ernaar om aan al uw zakelijke behoefte te voldoen binnen onze vergaderlocatie. Onze vergaderlocatie biedt 30 gloednieuwe, exclusieve, moderne en goed uitgeruste zalen die geschikt zijn voor elke gelegenheid tot 600 personen. Of u nu een kleine bijeenkomst plant of een grootschalige conferentie organiseert, wij hebben de perfecte ruimte die aan al uw eisen voldoet.

Als een van de meest gewilde vergaderlocaties in de regio Midden-Nederland, begrijpen we dat de juiste catering een essentieel onderdeel is van een succesvolle vergadering. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan culinaire opties, variërend van koffiepauzes tot uitgebreide lunchbuffetten, allemaal bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten.

Onze vergaderlocatie beschikt ook over de mogelijkheden met overnachting. Van der Valk Hotel Houten biedt hierdoor de mogelijkheid om meerdaagse bijeenkomsten te organiseren. U kunt dan ook profiteren van onze uitstekende faciliteiten voor ontspanning en recreatie. Na een lange dag vergaderen, kunt u ontspannen in één van onze hotelkamers, genieten van een heerlijk diner in ons restaurant of even tot rust komen in onze wellness faciliteiten.

Voor het reserveren van een zaal kunt u contact opnemen met ons enthousiaste salesteam. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te kijken naar de wensen en behoefte om uw vergadering tot een succes te maken.

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
579 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht