Direct naar de contentDirect naar de footer
Samen bereiken we uw doel!
Samen bereiken we uw doel!

Meetings & Events

We zijn verheugd om u het opwindende nieuws te brengen over de grootschalige verbouwing en upgrade naar maar liefst 30 zalen! Deze ambitieuze onderneming is bedoeld om onze faciliteiten te transformeren in ultramoderne ruimtes die klaar zijn voor de toekomst.

Daarom van 26 juni tot en met 20 november 2023 is onze vergaderlocatie gesloten. Vanaf 20 november gaan wij weer open voor meetings en events tot 40 personen. Vanaf 1 april 2024 openen wij onze 30 nieuwe exclusieve zalen voor events tot 600 personen. Kijk hier voor alle complete details. Hotel Vianen en Hotel Utrecht zijn u graag behulpzaam.

Capaciteit / Zalen overzicht

Capaciteit / Zalen overzicht

Welke zaal is het meest geschikt voor uw event, in welke zaal past de door u gewenste opstelling? Hier vind u een totaal overzicht van onze 20 multifunctionele zalen.

Wenst u meer te weten te komen over de ligging van de zalen en etages? Klik dan hier voor onze plattegronden.

Zalen overzicht
Valk Exclusief hotels regio Utrecht

Valk Exclusief hotels regio Utrecht

Op zoek naar een locatie in het Midden van Nederland met meer dan 500 hotelkamers. Wij, van der Valk Hotel Houten, Hotel Utrecht en Hotel Vianen laten u genieten van de Utrechtse gastvrijheid met uitéénlopende mogelijkheden voor originele en exclusieve evenementen op maat.

Meer informatie
Salesteam

Salesteam

Ieder evenement is maatwerk en met name uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw evenement een succes te maken. Niets is ons te gek, wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

T+31 (0)30 634 68 69

Ezalen@houten.valk.nl.

Contact
Reviewz
Gemiddelde score:
7,6
568 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten - Utrecht  

De voordelen van Hotel Houten - Utrecht

  • 20 multifunctionele zalen

  • Centraal gelegen

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Flexibel en meedenkend team