Direct naar de contentDirect naar de footer
Uw Zakelijke Bijeenkomsten Met Een Persoonlijk Tintje!
Uw Zakelijke Bijeenkomsten Met Een Persoonlijk Tintje!
;

Zalen

Hotel Houten is de ideale vergaderlocatie nabij Utrecht. Bij ons heeft u de keuze uit talloze vergaderarrangementen die afgestemd zijn op onze 20 multifunctionele en sfeervolle zalen. Ons flexibele team is in staat om al uw verwachtingen te realiseren. Hierbij is het voordeel dat u communiceert met één aanspreekpunt binnen het hotel. De vergaderruimte wordt passend voor u ingericht. Overigens biedt het hotel voldoende parkeerplek en is het met een bushalte voor de deur goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Heeft u een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamer tarieven.

20 inspirerende zalen en een enthousiast Sales team

 • Boardrooms

  Boardrooms

  Hotel Houten - Utrecht is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen of het organiseren van beurzen.

  Lees Meer
 • Zalen <45 pers.

  Zalen <45 pers.

  De zalen van Van der Valk Hotel Houten zijn ideaal voor uw bijeenkomst, conferentie, vergadering of training. Maak kennis met onze professionele service en onze zalen die van alle gemakken zijn voorzien.

  Lees meer
 • Congressen

  Congressen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk.

  Lees meer
 • Bruiloften

  Bruiloften

  Bij ons kunt u in verschillende speciale zalen uw bruiloft vieren zoals u wilt. Alles is mogelijk, wij maken uw trouwdag er eentje om nooit meer te vergeten.

  Lees Meer
 • Capaciteit

  Capaciteit

  Benieuwd of ons hotel aan uw wensen voldoet? Bekijk op onze capaciteiten-pagina wat wij voor u kunnen betekenen.

  Lees meer
 • Tarieven

  Tarieven

  Bekijk onze tarieven voor onze zakelijke faciliteiten. De prijzen zijn per zaal en dagdeel weergegeven.

  Lees meer
 • Events

  Events

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Lees meer
 • Vergader arrangementen

  Vergader arrangementen

  Wij bieden meerdere arrangementen aan, zowel met als zonder etenswaren. Eventueel kunnen wij u adviseren en maatwerk bieden. Prijzen zijn exclusief zaalhuur.

  Lees meer