Direct naar de contentDirect naar de footer
Samen bereiken we uw doel!
Samen bereiken we uw doel!
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

U heeft een bepaald doel voor ogen. Een succesvolle meeting, informatieve training, een waardevol congres voor uw deelnemers, wij dragen die zorgen samen met u. Ontdek de veelzijdigheid van onze locatie en professionaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers.

Van 26 juni tot en met 1 november 2023 is onze vergaderlocatie gesloten. Vanaf 1 november gaan wij weer open voor meetings en events tot 40 personen. Vanaf 1 maart 2024 openen wij onze 30 nieuwe exclusieve zalen voor events tot 600 personen. Kijk hier voor alle details. Hotel Vianen en Hotel Utrecht zijn u graag behulpzaam.

Capaciteit / Zalen overzicht

Capaciteit / Zalen overzicht

Welke zaal is het meest geschikt is voor uw event, in welke zaal past de door u gewenste opstelling? Hier vind u een totaal overzicht van onze 20 multifunctionele zalen.

Wenst u meer te weten te komen over de ligging van de zalen en etages? Klik dan hier voor onze plattegronden.

Zalen overzicht
Valk Exclusief hotels regio Utrecht

Valk Exclusief hotels regio Utrecht

Op zoek naar een locatie in het Midden van Nederland met meer dan 500 hotelkamers. Wij, van der Valk Hotel Houten, Hotel Utrecht en Hotel Vianen laten u genieten van de Utrechtse gastvrijheid met uitéénlopende mogelijkheden voor originele en exclusieve evenementen op maat.

Meer informatie
Salesteam

Salesteam

Ieder evenement is maatwerk en met name uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw evenement een succes te maken. Niets is ons te gek, wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

T+31 (0)30 634 68 69

Ezalen@houten.valk.nl.

Contact
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
564 beoordelingen
Alle beoordelingen
prima, service gericht
Hotel Houten - Utrecht  

De voordelen van Hotel Houten - Utrecht

  • 20 multifunctionele zalen

  • Centraal gelegen

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Flexibel en meedenkend team