Direct naar de contentDirect naar de footer
Samen bereiken we uw doel!
Samen bereiken we uw doel!
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

Wij zijn weer geopend! We beschikken nu over 30 gloednieuwe exclusieve zalen voor evenementen met een capaciteit tot 600 personen, samen met een gratis parkeergarage die plaats biedt aan 750 auto's.

Bij Van der Valk Hotel Houten staat ons toegewijde event-team klaar, om tezamen met u te zorgen voor een waardevol event voor uw deelnemers. Gelegen in het hart van Nederland, bieden wij een uitnodigende omgeving voor uw evenementen en bijeenkomsten. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden, wij nodigen u dan graag uit voor een rondleiding!

Capaciteit / Zalen overzicht

Capaciteit / Zalen overzicht

Welke zaal is het meest geschikt voor uw event, in welke zaal past de door u gewenste opstelling? Hier vind u een totaal overzicht van onze 30 multifunctionele zalen.

Wenst u meer te weten te komen over de ligging van de zalen en etages? Klik dan hier voor onze plattegronden.

Klik hier zaaloverzicht
Valk Exclusief hotels regio Utrecht

Valk Exclusief hotels regio Utrecht

Op zoek naar een locatie in het Midden van Nederland met meer dan 580 hotelkamers. Wij, van der Valk Hotel Houten, Hotel Utrecht en Hotel Vianen laten u genieten van de Utrechtse gastvrijheid met uitéénlopende mogelijkheden voor originele en exclusieve evenementen op maat.

Bekijk hier
Salesteam

Salesteam

Ieder evenement is maatwerk en met name uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang om van uw evenement een succes te maken. Niets is ons te gek, wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

T+31 (0)30 634 68 69

Ezalen@houten.valk.nl.

Contact
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht  

De voordelen van Hotel Houten - Utrecht

  • 30 multifunctionele zalen

  • Centraal gelegen

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Flexibel en meedenkend team