Direct naar de contentDirect naar de footer
Online vergaderen, Hybride congres
Online vergaderen, Hybride congres
Powered by GooglePowered by Google

Online vergadering, Hybride congres Utrecht (Houten)

Bij Van der Valk Hotel Houten begrijpen wij de behoefte aan flexibele en innovatieve oplossingen voor zakelijke bijeenkomsten waar mensen online kunnen vergaderen. Een trend die enorm is gestegen de afgelopen jaren. Daarom zijn wij de ideale bestemming voor het organiseren van hybride congressen en online vergaderingen in de regio Utrecht. Of u nu op zoek bent naar een volledig online vergadering of een hybride congres waarbij zowel deelnemers op locatie als online aanwezig zijn, bij Van der Valk Hotel Houten zijn we volledig uitgerust om aan al uw behoeften te voldoen.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom online vergaderen, hybride congres Utrecht/Houten?

Waarom online vergaderen, hybride congres Utrecht/Houten?

Ingespeeld op de trends en ontwikkelingen zijn onze vernieuwde vergaderzalen voorzien van de nieuwste technologische snufjes, waaronder audiovisuele apparatuur, schermen en ingebouwde videoconferentie systemen verschillende zalen. Deze systemen bieden de mogelijkheden om een interactieve vergaderervaring te creëren, ongeacht de locatie van de deelnemers.

Meer informatie over onze zalen

Met onze expertise op het gebied van digitaal vergaderen en streamen, kunnen wij u helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle online vergadering of hybride congres. Bij uw hybride congres staat onze samenwerkingspartner met hun audiovisuele bedrijf voor u klaar om het congres te ondersteunen met hun technische assistentie. Hun ervaren team zal u begeleiden bij elke stap van het proces, van het opzetten van de technologie tot het leveren van technische ondersteuning tijdens uw evenement. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud van uw vergadering.

Het gemak van online vergaderen

Een hybride congres of online vergadering bij Van der Valk Hotel Houten biedt tal van voordelen. Niet alleen kunt u deelnemers van over de hele wereld samenbrengen zonder dat ze fysiek aanwezig zijn, maar bespaart u ook tijd en kosten die gepaard gaan met reizen en accommodatie. Bovendien kunt u profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid van online vergaderen, waardoor u uw bereik kunt vergroten en uw congres of vergadering kunt aanpassen aan de behoeften van uw publiek.

Neem vandaag nog contact op met ons salesteam om uw digitale vergadering of hybride congres te regelen. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden en helpen u graag bij het creëren van een vlekkeloze online vergadering of hybride congres. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken en uw evenement tot een succes te maken

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht