Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Carpaccio van Hert

    12,50

    Met eendenleverkrullen, gebrande hazalnoten en een dressing van rode portsaus

  • Gerookte Eendenborstfilet

    12,50

    Met wildpaté, ganzenbitterbal en een sinaasappeldressing

  • 4 Luxe Amuses

    13,50

    Hertentartaar met eendenlever, wildpaté, bospaddenstoelensoepje en een ganzenbitterbal

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Hertenbiefstuk

    23,50

    Met een stamppotje van rode kool, stoofpeertje, preiselbeeren en een rode portsaus

  • Wildtrio

    23,75

    Van hertenbiefstuk, hazenrugfilet en wild zwijn geserveerd met een zuurkoolstamppotje en een wildpepersaus

Dessert

Dessert

  • Chocolade Truffeltaart

    7,50

    Chocoladetruffeltaart met een krokante bodem van witte chocolade, vanille-ijs, sinaasappelgel en slagroom

Wijn Suggesties

Wijn Suggesties

  • Rancho Zabacco heritage zinfandel

    28,50

    Sonoma County

    glas 4,75
  • Prunotto Nebbiolo d’Alba Ochetti

    34,50

    De kleine barollo

    glas 5,75