Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Live cooking

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij voor nu geen Live Cooking. Maak nu gebruik van onze Valk To Go!

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk Hotel Houten tot nader order het Live Cooking restaurant gesloten!

Hotel Houten presenteert elke zaterdag vanaf 17:00 uur op de 1e etage een uitgebreid "Live Cooking" buffet. Op deze 1e etage beschikt Hotel Houten over een luxe openkeuken waar ons keukenteam uw gerechten à la minute bereidt.

Het uitgebreide eilandenbuffet bestaat uit:

Parade van diverse verrassende voorgerechten zoals carpaccio, rivierkreeftjes, garnalen, zalm en ham met meloen.

Wokken, u stelt zelf uw wokgerecht samen met bijv. ossenhaas puntjes, kip of garnalen uitgebreid met wokgroente zoals paprika, taugé en prei.

Uitgebreid saladebuffet met bijv. Griekse salade, pasta salade, olijven, gemengde salades, komkommer, tomaat, dressings, pijnboompitten en croutons.

Grillbuffet, waar uw biefstuk, varkenshaas, zalm, garnalen en witvis à la minute voor u wordt gegrild (wisselende vleesgerechten).

Warme gerechten, uit diverse werelddelen waaronder Italië, Azië, Afrika en (Zuid) Amerika.

Een uitgebreide kinderhoek waar kinderen onder begeleiding eigen koekjes kunnen bakken.

Uitgebreid dessertbuffet met o.a. crème brulée, panna cotta, chocolade mousse, vers fruit, spekkoek en een overheerlijke chocoladefontein. Ook heeft u de keuze uit een bijzondere variatie van internationale kazen.

Bij het "Live Cooking" zijn bier/wijn/frisdranken inbegrepen.

*Zaterdag:
Volwassenen € 37,50
Jeugd 12 t/m 17 jaar € 27,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 14,50

* Op feestdagen en speciale dagen kunnen wij aangepaste prijzen hanteren.

Om te garanderen dat u voldoende tijd heeft om van alle gangen van ons buffet gebruik te kunnen maken verzoeken wij u voor 19.00 aan tafel te gaan!