Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer!

Het is zomer! Onze chefs kok bereiden weer mooie zomerse gerechten met groentes als asperges, peultjes, en uiteraard mosselen etc. Een perfecte reden om even samen te ontspannen en heerlijk te genieten van een mooi sfeervol diner in ons restaurant. Of op het terras de eerste zonnestraaltjes pikken met een mooi glas wijn. Welkom!

A la carte

A la carte

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens.
Kenny Koken

Kenny Koken

Komt u met de kinderen in ons restaurant eten? Wij vermaken graag uw kinderen, zodat u lekker kunt genieten van uw diner!
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.
Ontbijt

Ontbijt

Geniet van ons luxe en uitgebreide ontbijtbuffet in Hotel Houten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
906 beoordelingen
Boom
Hotel Houten - Utrecht 
Lekker gegeten, vriendelijke bediening

Gewoon, zoals wij bij Valk Houten gewend zijn....

Feestdagen

Feestdagen

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn.

Hotel Houten is de plek om gezellig de feestdagen door te brengen.

Bar

Bar

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, jubileum of afsluiting van een vergadering is de bar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij voor u klaar.

De file ontwijken, een informele ontmoeting na een geslaagde bijeenkomst, gezellige borrel met uw personeel, of gewoon lekker een kopje koffie met gebak? Ons hotel beschikt over een trendy hotelbar waar u doordeweeks vanaf 07.00 uur van harte welkom bent. In het weekend bent u vanaf 16.00 uur welkom.