Direct naar de contentDirect naar de footer
Zaalverhuur
Zaalverhuur
Powered by GooglePowered by Google

Zaalverhuur Utrecht/Houten

Bent u voor uw gezelschap op zoek naar een centrale locatie voor zaalverhuur in de regio Utrecht? U bent aan het juiste adres bij Van der Valk Hotel Houten! Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een vergadering of een feestelijke gelegenheid, wij bieden de perfecte oplossing voor uw zaalverhuur behoeften in de gemeente Utrecht. Bij ons vindt u een groot/diverse selectie van zalen, met maar liefst 30 gloednieuwe exclusieve zalen met een capaciteit tot 600 personen. Daarnaast beschikken wij over een parkeergarage die plaats biedt aan 750 auto's. Met onze centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid zijn wij de ideale keuze voor uw zaalverhuur.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van105m2 tot805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom zaalverhuur Utrecht/Houten?

Waarom zaalverhuur Utrecht/Houten?

Zaalverhuur centraal in Nederland

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar door de centrale ligging in de regio Utrecht, direct langs de snelweg A27. Daarnaast is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bieden wij voldoende parkeergelegenheid, met maar liefst 750 gratis parkeerplaatsen voor al uw gasten.

Meer informatie over onze zalen

Wensen en behoeften zaalverhuur

Bij Van der Valk Hotel Houten streven we ernaar om aan al uw wensen op het gebied van zaalverhuur te voldoen. Met een diverse selectie van zalen en uitgebreide faciliteiten bieden wij de perfecte ruimte voor elke gelegenheid. Of u nu een zaal wilt huren voor een bruiloft, jubileumfeest of een bedrijfsbijeenkomst, wij bieden de perfecte setting voor uw zaalverhuur. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan culinaire opties, zoals buffetten en/of a la carte mogelijkheden om de zaalverhuur compleet te maken. Neem gerust een kijkje in ons restaurant of sluit de dag af met een borrel in onze bar.

Met onze flexibele arrangementen en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat uw evenement of vergadering aan uw verwachtingen voldoet.

Vraag zaalverhuur Utrecht/Houten gemakkelijk online aan.

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Wij verzekeren u van maatwerk, persoonlijke aandacht op de locatie en een uitstekende verzorging van uw gasten betreft de zaalverhuur. Samen met u streven we naar een onvergetelijk evenement waar u later met veel plezier op terugkijkt.

Wilt u op korte termijn de mogelijkheden onderzoeken voor zaalverhuur? Neem vandaag nog contact met ons op om uw zaalverhuur bij Van der Valk hotel Houten te regelen en ontdek waarom wij de ideale keuze zijn voor al uw behoeften. We stellen ons beschikbaar in uw zoektocht naar zaalverhuur en luisteren graag naar uw wensen. Inspiratie opdoen? Kom gerust langs op onze locaties bij Van der Valk Hotel Houten of neem telefonisch contact op: 030-6346869 voor vragen. We informeren u graag wat er zoal mogelijk is binnen het beschikbare budget en bieden u een zaal die naadloos aansluit op uw behoeftes.

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht