Direct naar de contentDirect naar de footer
Zaalhuur Utrecht (Houten)
Zaalhuur Utrecht (Houten)
Powered by GooglePowered by Google

Zaalhuur Utrecht (Houten)

De meest centrale bestemming voor zaalhuur in de gemeente Utrecht en omgeving is te vinden bij Van der Valk Hotel Houten. Met deze gunstige ligging en daardoor goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer is dit een ideale bestemming voor uw vergadering of congres. Of u nu een kleine vergadering, een conferentie of een feest organiseert, wij hebben de perfecte zaalhuur voor uw evenement.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Zaalhuur in omgeving Utrecht, wat zijn de mogelijkheden?

Zaalhuur in omgeving Utrecht, wat zijn de mogelijkheden?

Van der Valk Hotel Houten biedt unieke zalen aan voor zaalverhuur van verschillende gelegenheden. Met maar liefst 30 vergaderzalen is er voor elke groepsgrootte een zaal beschikbaar om te huren. Denk hierbij aan de mogelijkheden voor een vergadering, trainingssessie, bijeenkomst, lezing, congres, netwerkborrel of een walking dinner. Onze moderne vergaderzalen beschikken over audiovisuele apparatuur, gratis WiFi en hebben allemaal daglicht in de zaal. Of u nu een bescheiden bijeenkomst plant of een grootschalig evenement organiseert, wij kunnen aan al uw behoeften voldoen.

Meer informatie over onze zalen

Faciliteiten zaalhuur

Naast het huren van een zaal bieden wij ook de mogelijkheid om dit te combineren door hotelkamers te huren voor uw gasten. Ons hotel beschikt over maar liefst 207 goed uitgeruste hotelkamers, die voldoen aan uw comfort en behoeften. Hierdoor kunnen uw gasten genieten van een ontspannen verblijf tijdens hun bezoek aan uw evenement.

Wanneer u gebruik maakt van zaalhuur bij Van der Valk Hotel Houten, dient deze gehuurd te worden in combinatie met een vergaderarrangement. In onze lounges kunt u heerlijk genieten van koffie, thee, frisdranken, zoete lekkernijen en handfruit tijdens het huren van een zaal. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze luxe buffetten voor de lunch en het diner. Onze chef-koks streven er naar om gerechten van topkwaliteit te bereiden die uw gasten zullen verwennen en verrassen. Ons attente personeel staat klaar om uw gasten te bedienen met warme gastvrijheid en professionele service, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

Ieder evenement ongeacht welke zaal u huurt kan geheel op maat verzorgd worden. Wij nodigen u graag uit om onze locatie te komen bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken zodat wij uw evenement een waar succes mogen maken. Neem nu nog contact op met ons enthousiaste sales-team om een afspraak te maken.

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht