Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderzaal
Vergaderzaal
Powered by GooglePowered by Google

Vergaderzaal Utrecht (Houten)

Van der Valk Hotel Houten, de ideale bestemming voor vergaderingen en evenementen in de regio Utrecht. Als u op zoek bent naar een centraal gelegen vergaderzaal in Utrecht die aan al uw behoeften voldoet, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met maar liefst 30 vergaderzalen biedt onze locatie een uitgebreid scala aan moderne en ruime zalen die perfect zijn voor al uw zakelijke behoeften, trainingssessies of belangrijke presentaties. Door ons brede aanbod hebben wij de mogelijkheid een passende vergaderzaal te reserveren die aan al uw behoeften voldoet.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom vergaderzaal Utrecht/Houten?

Waarom vergaderzaal Utrecht/Houten?

Vergaderzaal in Utrecht

Gelegen in de buurt van Utrecht, geniet ons hotel van een strategische ligging die gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale als internationale gasten. Ons hotel biedt de perfecte combinatie van bereikbaarheid en comfort. Daarnaast beschikt het hotel over 750 gratis parkeerplaatsen, dat de mogelijkheid biedt tot voldoende parkeergelegenheid voor al uw gasten. Onze professionele medewerkers staan klaar om u te helpen bij elke stap van het planningsproces, van het kiezen van de juiste vergaderzaal tot het regelen van catering en audiovisuele apparatuur.

Meer informatie over onze zalen

Faciliteiten vergaderzalen

Onze vernieuwde vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste technologische voorzieningen en audiovisuele apparatuur om ervoor te zorgen dat uw presentatie, vergadering en training vlekkeloos verlopen. Van der Valk Hotel Houten biedt de mogelijkheid voor online vergaderingen in de vergaderzaal. In deze moderne tijd begrijpen wij dat flexibiliteit en toegankelijkheid essentieel zijn, vooral voor zakelijke vergaderingen waar deelnemers zich mogelijk op verschillende locaties bevinden. Met toegang tot video-conferentietechnologie en samenwerkingsplatforms kunnen uw deelnemers van overal deelnemen aan uw bijeenkomst.

Daarnaast bieden wij een diverse cateringopties, tijdens de pauze geniet u van koffie, thee, frisdranken en diverse (gezonde) lekkernijen in onze lounges, gelegen in de buurt van uw vergaderzaal. Daarnaast worden uw gasten goed verzorgd tijdens ons luxe lunchbuffet en dinerbuffet, zorgvuldig bereid door onze chef-koks. Wenst u liever het eten in de vergaderzaal? Dat is geen probleem, wij bieden diverse mogelijkheden zoals een working lunch/diner of een plateservice in de vergaderzaal.

Ons ervaren salesteam staat klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw bijeenkomst, van het selecteren van de juiste vergaderzaal tot het regelen van accommodaties voor uw gasten. Met aandacht voor elk detail streven wij ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Klik op onderstaande button om een offerte aan te vragen en wij helpen u graag verder.

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht