Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen en overnachten Utrecht (Houten)
Vergaderen en overnachten Utrecht (Houten)
Powered by GooglePowered by Google

Vergaderen en overnachten Utrecht (Houten)

Voor een succesvolle combinatie van vergaderen en overnachten in de bruisende regio Utrecht is Van der Valk Hotel Houten de ideale bestemming. Of u nu een meerdaagse bijeenkomst plant, op zoek bent naar een moderne vergaderlocatie in Utrecht of een conferentie organiseert in de omgeving, ons hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een productieve en comfortabele ervaring.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  • Tot 600 personen
  • Tot 805 vierkante meter
  • Beamer aanwezig
  • Daglicht aanwezig
  • Razendsnelle Wifi

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom vergaderen en overnachten in Utrecht (Houten)?

Waarom vergaderen en overnachten in Utrecht (Houten)?

Onze diverse en moderne vergaderzalen zijn perfect geschikt voor allerlei soorten (meerdaagse) bijeenkomsten, van kleine zakelijke vergaderingen tot grote conferenties. Met audiovisuele apparatuur, gratis wifi en professionele ondersteuning van ons ervaren team, kunt u erop vertrouwen dat uw vergadering vlekkeloos verloopt. Daarnaast bevinden wij ons op een gunstige locatie nabij Utrecht, gelegen langs de A27, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor zowel lokale als internationale gasten. Wij bieden voldoende parkeergelegenheid met daarnaast een bushalte die voor het hotel stopt.

Meer informatie over onze zalen

Voordelen meerdaagse vergadering

Het plannen van een meerdaagse bijeenkomst in de omgeving Utrecht was nog nooit zo eenvoudig dankzij de uitgebreide faciliteiten en services van Van der Valk Hotel Houten, met maar liefst 207 hotelkamers. Na een dag vol vergaderingen en brainstormsessies kunt u ontspannen en tot rust komen tijdens een verblijf in één van onze luxe hotelkamers. Onze vernieuwde kamers en suites zijn voorzien van moderne voorzieningen en luxe beddengoed, zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust. Naast onze vergaderruimtes en hotelkamers bieden wij ook diverse ontspanningsmogelijkheden, waaronder een fitnessruimte, binnenzwembad en wellnessfaciliteiten. Bovendien kunt u genieten van heerlijke maaltijden in ons restaurant bereid door onze chef-kok en napraten met een drankje in onze gezellige hotelbar. Met een overnachting zorgt u ervoor dat u uitgerust en verfrist aan de volgende dag kunt beginnen. Na een heerlijk ontbijt van het ontbijtbuffet kunt u de volgende dag weer gelijk van start.

Kortom, bij Van der Valk hotel Houten bieden we alles wat u nodig heeft voor een succesvolle meerdaagse bijeenkomst met overnachting. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te plannen en laat ons salesteam u helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht