Direct naar de contentDirect naar de footer
Congres
Congres
Powered by GooglePowered by Google

Congres Utrecht (Houten)

Bent u op zoek naar een topcongreslocatie in de omgeving van Utrecht? Van der Valk Hotel Houten is strategisch gelegen nabij Utrecht, langs de A27 en biedt een uitstekende setting voor uw volgende congres, seminar of zakelijke bijeenkomst. Of u nu een zaal voor een plenaire sessie, break-outsessies of netwerkmogelijkheden wenst, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Waarom congres Utrecht/Houten?

Waarom congres Utrecht/Houten?

Centrale congreslocatie

Een groot voordeel van het kiezen voor Van der Valk Hotel Houten voor uw congres is onze uitstekende bereikbaarheid. Ons hotel is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, met ruime gratis parkeergelegenheid in onze nieuwe parkeergarage. Dit biedt de mogelijkheid voor uw deelnemers, die van uit het hele land komen, gemakkelijk naar uw evenement kunnen reizen.

Meer informatie over onze zalen

Faciliteiten congres

Onze vernieuwde vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie en bieden plaats aan groepen van elke omvang, tot 600 personen. Met daarnaast de mogelijkheid voor hybride congressen, in samenwerking met onze AV partner. Wat Van der Valk Hotel Houten zich onderscheid voor uw congres, is onze aandacht voor detail en gepersonaliseerde service. Ons ervaren keukenteam kan u heerlijk menu-opties bieden, variërend van uitgebreide buffetten tot netwerkdiners, die perfect aansluiten bij uw smaak en budget. Daarnaast kunnen wij ook speciale dieetwensen en culinaire verzoeken accommoderen, zodat al uw gasten kunnen genieten van uw congres.

Na een dag vol inspiratie, netwerken en kennisdeling tijdens uw congres of seminar in Van der Valk Hotel Houten, kunt u ontspannen en tot rust komen in één van onze vernieuwde luxe hotelkamers. Of wilt u in de ochtend de file vermijden? Wij bieden ook de mogelijkheid voor een voorovernachting vooraf aan het congres en begin de dag rustig en ontspannen met een kop koffie en ontbijt voordat uw dag van start gaat. Met de mogelijkheid om te overnachten in ons hotel, kunt u ook nog wat extra tijd doorbrengen met uw collega’s of nieuwe contacten en bespreek de hoogtepunten van de dag onder het genot van een drankje in onze hotelbar.

Kies voor Van der Valk Hotel Houten voor uw volgende congres of seminar in Utrecht en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en professionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om uw congres te bespreken en laat ons uw visie tot leven brengen.

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht