Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderlocatie
Vergaderlocatie

Utrecht vergaderlocatie

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Van der Valk Hotel Houten biedt talloze mogelijkheden voor uw vergadering of bijeenkomst. Als vergaderlocatie omgeving Utrecht, bieden voor vergaderingen en evenementen uitgebreide mogelijkheden die aan al uw wensen en behoeften voldoen. Onze centrale ligging in het hart van Nederland maakt ons de ideale vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten in de regio.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

Waarom vergaderlocatie Utrecht/Houten?

Waarom vergaderlocatie Utrecht/Houten?

Utrecht congreslocatie

Als u op zoek bent naar een uitstekende vergaderlocatie in het hart van Nederland, dan is Van der Valk Hotel Houten de perfecte keuze voor uw zakelijke bijeenkomsten. Met onze centrale ligging zijn wij de grootste van de vergaderlocaties Midden-Nederland. Wij bieden een gunstige locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een combinatie van goede bereikbaarheid en een professionele en inspirerende vergaderomgeving.

Meer informatie over onze zalen

Faciliteiten vergaderlocatie

Wat Van der Valk Hotel Houten tot een van de bijzondere vergaderlocaties Utrecht maakt, is niet alleen de kwaliteit van onze faciliteiten, maar ook onze toewijding aan service en gastvrijheid. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw evenement. Wij streven ernaar om aan al uw zakelijke behoefte te voldoen binnen onze vergaderlocatie. Onze vergaderlocatie biedt 30 gloednieuwe, exclusieve, moderne en goed uitgeruste zalen die geschikt zijn voor elke gelegenheid tot 600 personen. Of u nu een kleine bijeenkomst plant of een grootschalige conferentie organiseert, wij hebben de perfecte ruimte die aan al uw eisen voldoet.

Als een van de meest gewilde vergaderlocaties in de regio Midden-Nederland, begrijpen we dat de juiste catering een essentieel onderdeel is van een succesvolle vergadering. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan culinaire opties, variërend van koffiepauzes tot uitgebreide lunchbuffetten, allemaal bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten.

Onze vergader locatie beschikt ook over de mogelijkheden met overnachting. Van der Valk Hotel Houten biedt hierdoor de mogelijkheid om meerdaagse bijeenkomsten te organiseren. U kunt dan ook profiteren van onze uitstekende faciliteiten voor ontspanning en recreatie. Na een lange dag vergaderen, kunt u ontspannen in onze hotelkamers, genieten van een heerlijk diner in ons restaurant of even tot rust komen in onze wellness faciliteiten.

Boek een vergaderlocatie bij Van der Valk Hotel Houten

Een van de voordelen van kiezen voor Van der Valk Hotel Houten als uw vergaderlocatie in de regio Midden-Nederland is onze centrale ligging. Gelegen in de bruisende stad Houten, zijn wij gemakkelijk bereikbaar vanuit de hele omgeving, inclusief Utrecht en omliggende steden. Dit maakt ons de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een centraal gelegen vergaderlocatie die goed bereikbaar is voor alle deelnemers. Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot 750 gratis parkeerplaatsen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vergadering te plannen. E-mail: zalen@houten.valk.nl. Telefoon: 030-6346869

Vraag offerte aan