- Hotel Houten - Utrecht

Stad Utrecht

Utrecht is na Amsterdam de tweede monumentenstad van Nederland en kent de grootste dichtheid aan cultuurschatten van alle steden van Holland. Bovendien is het een shopping- walhalla en biedt de binnenstad talloze restaurantjes en cafeetjes.

Utrecht

 - Hotel Houten - Utrecht

Fietsen!

De omgeving leent zich prima voor een fietstocht met aansluitend een lekkere cappuccino bij Theehuis Rhijnauwen. Na een heerlijke dag buiten kunt u nagenieten in een van onze luxe kamers...

Lees meer

Activiteiten

 • Thermen Houten - Hotel Houten - Utrecht

  Ontspan in de Wellness

  Thermen Houten is een ruim opgezet thermen en beautycentrum gelegen in het hart van Nederland nabij Utrecht. Thermen Houten biedt volop de mogelijkheid om lichaam en geest te ontspannen.

  Lees meer
 • Actief en Sportief - Hotel Houten - Utrecht

  Actief en Sportief

  Actief bezig zijn tijdens uw verblijf? Houten en haar omgeving heeft genoeg te bieden!

  Lees meer
 • Beatrix Theater - Hotel Houten - Utrecht

  Beatrix Theater

  Het Beatrix Theater Utrecht is een van de drukst bezochte locaties van Utrecht. Met haar centrale ligging naast het Centraal Station en diverse parkeergelegenheden op loopafstand is het theater dan ook voor iedereen goed bereikbaar.

  Lees meer
 • Voor de kids! - Hotel Houten - Utrecht

  Voor de kids!

  Een dagje naar de speeltuin, museum of naar een indoorattractiepark? Tijdens uw verblijf in Hotel Houten - Utrecht wordt er een scala aan mogelijkheden geboden.

  Lees meer
 • Houten - Hotel Houten - Utrecht

  Houten

  Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek; je vindt het allemaal op fietsafstand.

  Lees meer
 • Jaarbeurs Utrecht - Hotel Houten - Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht

  Jaarbeurs Utrecht wil in 2015 hét Dorpsplein van Nederland zijn, dat miljoenen unieke ontmoetingen per jaar faciliteert. Er wordt dus hard gewerkt, aan nieuwbouw en aan bijzondere belevingsconcepten. Combineer uw beursdagen met een overnachting bij Hotel Houten, gratis parkeren en gratis wifi op slechts 10 minuten van de Jaarbeurs.

  Meer over activiteiten bij Jaarbeurs Utrecht