Direct naar de contentDirect naar de footer

Uw meeting op afstand en dichtbij, met een groot bereik!

2 werelden samen brengen op hetzelfde moment. Uw bereik vergroten door op locatie en bij een ieder thuis te zijn. Zo waarborgt u de veiligheid en behoud u de kracht van interactie!

Uw specifieke wensen en doelen zijn van doorslaggevend belang om te zorgen dat uw online event de gewenste impact heeft. Tezamen met u zorgen wij dat het doel van het event wordt behaald.

Wenst u graag vrijblijvend een (online) afspraak te maken en geadviseerd te worden in de mogelijkheden passend bij uw wensen? Tezamen met onze vaste AV-partner ondersteunenwij u zodat uw event kan plaatsvinden ondanks de veranderende maatregelen. Om zo te zorgen dat uw online event de gewenste impact heeft.

Enkele mogelijkheden:

Speakerphone | Yealink CP920

Speakerphone | Yealink CP920

Zijn er meerdere gasten die wensen in te bellen tijdens de vergadering? Kunnen deelnemers van de vergadering er niet bij zijn, maar wensen zij vanuit een locatie elders wel mee te kunnen vergaderen?

Met onze speakerphone is dat mogelijk! Kristalhelder geluid en makkelijk in gebruik voor in onze boardrooms.

Bekijk hier de video
Videoconferencing | AMX Acendo Vibe

Videoconferencing | AMX Acendo Vibe

Zijn er deelnemers die vanaf een andere locatie online mee vergaderen en wensen de gasten in de zaal zichtbaar te zijn?

Met ons videoconferencing systeem van AMX Acendo vibe is dat mogelijk! Door de geïntegreerde JBL soundbar met microfoon van hoge kwaliteit is iedere deelnemer goed verstaanbaar. Het is gemakkelijk aan te sluiten d.m.v. USB.

Bekijk hier de video
Videoconferencing | Cisco TelePresence

Videoconferencing | Cisco TelePresence

Een training of seminar met een externe spreker via een beveiligde verbinding? Of een vergadering op twee locaties tegelijk samen laten komen via een livestream? Met de Cisco TelePresence kunt u gemakkelijk twee locaties, waar dan ook ter wereld, verbinden.

Wij verzorgen de link waarmee de externe locatie via een beveiligde omgeving inlogt. De externe spreker is zichtbaar op het 55 inch LCD scherm terwijl u op het standaard scherm de presentatie kunt volgen. Tot 15 personen heeft u ook geen microfoon nodig!

Contact
Hybride congres

Hybride congres

Een volledig hybride congres voor meer dan 20 personen? Wij denken graag met u mee, wij vernemen graag uw specifieke wensen zodat wij een passende offerte opstellen:

  • hoeveel camera's wenst u?
  • wilt u bewegende beeld of de camera op een vaste positie?
  • hoeveel presentaties heeft u?
  • hoeveel sprekers? Zijn er externe sprekers middels een internet platform?
  • en hoe interactief wenst u de bijeenkomst: wilt u een Poll, vragen stellen, een chatfunctieetc.
Contact