Direct naar de contentDirect naar de footer

Maak uw congres succesvol

Een succesvol congres of seminar houden in de omgeving van Utrecht? Hotel Houten- Utrecht is de geschikte locatie!

Op zoek naar een locatie waar uw gasten in een professionele setting worden ontvangen én de sprekers de beschikking hebben over faciliteiten die het verschil kunnen betekenen, zoals beamer, projectiescherm en draadloze internettoegang? Hotel Houten-Utrecht is die locatie. Onze 20 multifunctionele zalen zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en bieden toegang tot een wereld van bedieningsgemak. Inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen.

Maar u profiteert ook van ruime parkeergelegenheid en ondersteuning door onze enthousiaste professionals. Te midden van onze vergaderzalen vindt u de slagvaardige afdeling banquet sales, die u uw zorgen uit handen neemt, de zaal aankleedt of een aantrekkelijke gastspreker contracteert. Hotel Houten staat aan de basis van uw zakelijk succes.

Wensen uw gasten te overnachten, vraag naar uw speciale kamertarieven!

Ervaringen van onze contactpersonen:

"Hierbij willen wij een compliment maken voor de begeleiding rondom ons seminar wat wij gisteren bij jullie organiseerden. Het was fijn om te merken dat alles steeds werd aangevuld, elk verzoek (bijvoorbeeld het podium vergroten) zonder morren werd opgepakt. Hulde! Dat heeft ons ontzorgd en dat maakt dat er een ontspannen sfeer was binnen ons team. Fijn. Ook complimenten voor de catering bij de koffie en het diner, alles even vers en smakelijk. We hebben veel complimenten gekregen over het diner, geen enorme rijen, feestelijk gedekte tafels en een heerlijke keuze op het buffet. Als laatste een extra compliment voor onze floormanager Dominique. Wat een sympathieke en dienstverlenende persoon is hij!"

Sigrid Hoekzema Auxilium Adviesgroep

Zaterdag 12 januari 2019 hadden we met de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club (KNMC) een geweldig goed georganiseerde middag bij het Van der Valk Hotel te Houten. Alle genodigden hebben genoten van de goede organisatie en het geweldig goed verzorgde buffet. Alle lof van de brigade!

Ineke Hessing, KNMC