Direct naar de contentDirect naar de footer

Maak uw congres succesvol

Een succesvol congres of seminar houden in de omgeving van Utrecht? Hotel Houten- Utrecht is de geschikte locatie!

Op zoek naar een locatie waar uw gasten in een professionele setting worden ontvangen én de sprekers de beschikking hebben over faciliteiten die het verschil kunnen betekenen, zoals beamer, projectiescherm en draadloze internettoegang? Hotel Houten-Utrecht is die locatie. Onze 20 multifunctionele zalen zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en bieden toegang tot een wereld van bedieningsgemak. Inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen.

Maar u profiteert ook van ruime parkeergelegenheid en ondersteuning door onze enthousiaste professionals. Te midden van onze vergaderzalen vindt u de slagvaardige afdeling banquet sales, die u uw zorgen uit handen neemt, de zaal aankleedt of een aantrekkelijke gastspreker contracteert. Hotel Houten staat aan de basis van uw zakelijk succes.

Wensen uw gasten te overnachten, vraag naar uw speciale kamertarieven!

Ervaringen van onze contactpersonen:

"Hierbij willen wij een compliment maken voor de begeleiding rondom ons seminar wat wij gisteren bij jullie organiseerden. Het was fijn om te merken dat alles steeds werd aangevuld, elk verzoek (bijvoorbeeld het podium vergroten) zonder morren werd opgepakt. Hulde! Dat heeft ons ontzorgd en dat maakt dat er een ontspannen sfeer was binnen ons team. Fijn. Ook complimenten voor de catering bij de koffie en het diner, alles even vers en smakelijk. We hebben veel complimenten gekregen over het diner, geen enorme rijen, feestelijk gedekte tafels en een heerlijke keuze op het buffet. Als laatste een extra compliment voor onze floormanager Dominique. Wat een sympathieke en dienstverlenende persoon is hij!"

Sigrid Hoekzema Auxilium Adviesgroep

Zaterdag 12 januari 2019 hadden we met de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club (KNMC) een geweldig goed georganiseerde middag bij het Van der Valk Hotel te Houten. Alle genodigden hebben genoten van de goede organisatie en het geweldig goed verzorgde buffet. Alle lof van de brigade!

Ineke Hessing, KNMC

Bij deze wil ik jullie allemaal complimenteren voor de sessie die we op di 25 juni hielden in de Melbourne zaal – incl aansluitend walking dinner - en de 3 break out ruimtes. Opnieuw zijn wij onder de indruk van de hoge standaard van dienstverlening van jullie gehele team, jullie flexibiliteit en jullie profi instelling dienstverlening pur sang. Van zaalreservering – tot de interieurverzorgster van de ruimtes – al het betrokken personeel en in het speciaal ook weer de zaalmanager. De aansluitende restaurant ruimte en keuzemenu was een schot in de roos, meest positieve berichten ever hierover ontvangen! Dikke complimenten en heel goed gedaan team Van der Valk Houten!

Rinus Wittenberg DIT Holding