Direct naar de contentDirect naar de footer
Zaal huren Utrecht (Houten)
Zaal huren Utrecht (Houten)
Powered by GooglePowered by Google

Zaal huren Utrecht (Houten)

Zoekt u een inspirerende locatie in de gemeente Utrecht om een zaal te huren voor een meeting, vergadering of congres? Het is mogelijk om zowel een grote als kleine zaal te huren bij Van der Valk Hotel Houten. Wij beschikken over een dertigtal zalen die geschikt zijn voor zowel zakelijke evenementen als feesten en partijen. Daarbij hanteren wij een persoonlijke en gastvrije benadering om alles naar uw wensen en behoeften te voldoen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en capaciteit van onze verschillende zalen. Daarom komen wij graag met u in contact om te informeren wat uw wensen en behoeften zijn omtrent het huren van een zaal.

Offerte aanvragen

Onze vergaderzalen

 • Congreszaal

  Vergaderzaal

  Congreszaal

  10 zalen van 105m2 tot 805m2

  Tot 600 personen
  Tot 805 vierkante meter
  3,40 meter hoge zaal
  Beamer aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Flexibele zaal

  Vergaderzaal

  Flexibele zaal

  9 zalen van 45m2 tot 70m2

  Tot 40 personen
  Tot 70 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 80" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

 • Boardrooms

  Vergaderzaal

  Boardrooms

  12 boardrooms beschikbaar van 36m2

  Tot 15 personen
  36 vierkante meter
  2,75 meter hoge zaal
  LCD scherm 60" aanwezig
  Daglicht aanwezig
  Razendsnelle wifi

Voordelen zaal huren Utrecht (Houten)

Voordelen zaal huren Utrecht (Houten)

Een zaal huren bij Van der Valk hotel Houten levert allerlei aantrekkelijke voordelen op. Van der Valk hotel Houten heeft verschillende type zalen beschikbaar, zodat er voor u ook een geschikte zaal tussen zit voor uw vergadering of bijeenkomst. Denk hierbij aan boardrooms met een vaste tafelopstelling, flexibel in te richten zalen voor een training of workshop en onze grote zalen die te koppelen zijn doormiddel van tussenwanden. Al onze zalen zijn uitgerust met nieuwe audiovisuele apparatuur, gratis WiFi en daglicht in al onze zalen. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren bij het huren van een zaal.

Naast dat je bij Van der Valk Hotel Houten een zaal kan huren, biedt het hotel ook de mogelijkheid om de vergadering of het evenement te combineren met een hotelkamerovernachting. Met onze comfortabele en luxe hotelkamers kunnen uw gasten genieten van een ontspannen verblijf tijdens hun bezoek aan uw bijeenkomst. Hierdoor voorkomt u dat uw gasten in de file staan en starten uitgerust aan de dag. Tijdens hun verblijf kunnen de gasten gebruik maken van ons zwembad met fantastisch uitzicht, onze luxe wellnessfaciliteiten of de informatieve dag eruit sporten in onze fitnessruimte.

Meer informatie over onze zalen

Bereikbaarheid zaal huren

Onze locatie gelegen in Utrecht is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Ons hotel is gelegen langs de A27 en biedt maar liefst 750 parkeerplaatsen. Ons parkeerterrein is gratis te betreden voor gasten. Recht voor ons hotel stopt er een bus, waardoor dit de mogelijkheid geeft voor u gasten om er op verschillende manieren te komen.

Wilt u een zaal huren in de omgeving van Utrecht, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ervaren salesteam. Het team neemt vooraf al uw wensen door en doet er alles aan om uw evenement of vergadering tot een succes te maken! Wij hopen u snel te mogen ontvangen binnen Van der Valk Hotel Houten!

Vraag offerte aan
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
574 beoordelingen
Alle beoordelingen
Vriendelijk en servicegericht
Hotel Houten-Utrecht