Direct naar de contentDirect naar de footer

Nog mooier, nog groter en nog completer!

Welkom terug! Hoewel wij nog niet helemaal klaar zijn, gaan wij vol enthousiasme weer open voor u. De aanbouw vordert, eind 2024 hopen wij de langverwachte en fantastische faciliteiten te openen. Uw comfort en tevredenheid blijft onze prioriteit, wij streven ernaar overlast tot een minimum te beperken en vragen uw begrip! Blijf onze website/ socials volgen voor updates.

De werkzaamheden worden voornamelijk tussen 08:00 uur en 16:00 uur uitgevoerd. Dit kan enige overlast veroorzaken, wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard doen wij er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Daarnaast investeren wij in duurzaamheid, voor ons allen!

Aardgasloos hotel De nieuwe installaties hebben een all-electric ontwerp. We plaatsen een hoog temperatuur warmtepomp in combinatie met een WKO en luchtwaterwarmtepompen. Deze zorgen samen voor koeling, verwarming en tapwater. Tevens krijgen we een nieuwe keuken waar op inductie gekookt zal gaan worden.

WKO: warmte koude opslag in de bodem Hiermee creëren wij in het hotel een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan. Met deze methode kunnen wij ons gebouw te verwarmen en te koelen. We gebruiken dan de winterkoude om in de zomer te koelen. En de warmte in de zomer wordt opgeslagen om in de winter te verwarmen.

Energiebesparing We beperken het energieverbruik voor warmte doordat we maximaal gebruik maken van warmteterugwinning. Dit doen we door de inzet van een uniek KAT-systeem. Dit slimme luchtbehandelingssysteem wint warmte terug m.b.v. de keukenafzuiglucht. Ook wordt de vrijgekomen warmte uit de koel-/vriesinstallaties nuttig gebruikt.

En last but not least: er komen 4.000m2 aan zonnepanelen op ons dak om duurzaam energie op te wekken.

Onderstaand een impressie van de bouw en hoe de kamers, de nieuwe suite en bar er gaan uitzien.

What's new?

  • 30 kamers
  • 12 themasuites
  • 2 private dining ruimtes waardoor het restaurant wordt vergroot
  • 10 extra multifunctionele vergaderzalen
  • Fitness ruimte
  • Uitgebreid wellness gedeelte
  • Zwembad met infinity view
  • Totaal 750 parkeerplekken
  • Alle kamers worden in een nieuw jasje gestoken.

Impressie