Direct naar de contentDirect naar de footer

Uitbreiding van ons hotel!

De grote uitbreiding is inmiddels begonnen. In totaal zal het project ongeveer 1,5 jaar in beslag nemen. De werkzaamheden worden voornamelijk tussen 07:00 uur en 17:00 uur uitgevoerd. Dit kan enige overlast veroorzaken, wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard doen wij er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken. In de periode van 1 september 2023 tot en met december 2023 tussen 09.00 - 16.00 uur beschikken wij doordeweeks (ma-vrijdag) maar over 1 lift. Echter vanwege afvoer/aanvoer van bouwmaterialen kan het ook voorkomen dat wij tussen 09.00-16.00 uur geen liften ter beschikking hebben. De kamers zijn dan alleen bereikbaar via de trappen.

Van 2 juli tot 1 september 2023 sluiten wij even onze deuren, gezien wij dan o.a. de extra liftcapaciteit voorbereiden. In die periode kunt u terecht bij Hotel Vianen en Hotel Utrecht.

Van 26 juni tot en met 1 november 2023 is onze vergaderlocatie gesloten. Vanaf 1 november gaan wij weer open voor meetings en events tot 40 personen. Vanaf 1 maart 2024 openen wij onze 30 nieuwe exclusieve zalen voor events tot 600 personen.

Daarnaast investeren wij in duurzaamheid, voor ons allen!

Aardgasloos hotel De nieuwe installaties hebben een all-electric ontwerp. We plaatsen een hoog temperatuur warmtepomp in combinatie met een WKO en luchtwaterwarmtepompen. Deze zorgen samen voor koeling, verwarming en tapwater. Tevens krijgen we een nieuwe keuken waar op inductie gekookt zal gaan worden.

WKO: warmte koude opslag in de bodem Hiermee creëren wij in het hotel een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan. Met deze methode kunnen wij ons gebouw te verwarmen en te koelen. We gebruiken dan de winterkoude om in de zomer te koelen. En de warmte in de zomer wordt opgeslagen om in de winter te verwarmen.

Energiebesparing We beperken het energieverbruik voor warmte doordat we maximaal gebruik maken van warmteterugwinning. Dit doen we door de inzet van een uniek KAT-systeem. Dit slimme luchtbehandelingssysteem wint warmte terug m.b.v. de keukenafzuiglucht. Ook wordt de vrijgekomen warmte uit de koel-/vriesinstallaties nuttig gebruikt.

En last but not least: er komen 4.000m2 aan zonnepanelen op ons dak om duurzaam energie op te wekken.

Onderstaand een impressie van de bouw en hoe de kamers, de nieuwe suite en bar er gaan uitzien.

What's new?

  • 30 kamers
  • 12 themasuites
  • 2 private dining ruimtes waardoor het restaurant wordt vergroot
  • 10 extra multifunctionele vergaderzalen
  • Fitness ruimte
  • Uitgebreid wellness gedeelte
  • Zwembad met infinity view
  • Totaal 750 parkeerplekken
  • Alle kamers worden in een nieuw jasje gestoken.

Impressie