Direct naar de contentDirect naar de footer

Najaar 2021 a la carte menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Deze kaart gaat in op 20 september aanstaande.

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Gamba salade

    16,50

    Gebakken gamba’s in knoflook | avocado | mango | komkommer | gemengde sla | cherrytomaten | licht pikante dillemayonaise

  • Caesar Salade

    15,00

    Getrancheerde gebakken kipfilet | komkommer | tomaat | ansjovis | Parmezaanse kaas | gemengde sla | Caesardressing

  • Salade Geitenkaas *

    15,00

    Lauwwarme geitenkaas | tomaat | komkommer | rode uiencompote | avocado | cranberries | walnoten | gemengde sla | honingdressing

    * Vegetarisch
  • Salade Carpaccio

    15,00

    Rundercarpaccio | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | kappertjes | olijven |
    zongedroogde tomaten | gemengde sla | pestodressing

  • Japanse Kipsalade

    15,00

    Krokante kip met kousenband | bosui | mango | taugé | gemengde sla |
    een mayonaise van furikake

  • Salade Ossenhaas

    16,50

    Ossenhaas | krokant van nori | avocado | gebakken ananas | tauge |
    wakame | Japanse mayonaise | gemengde sla | sesamdressing | sojasaus

  • Luxe Visschotel

    16,75

    Tonijnsalade | gerookte paling | gerookte zalm | Hollandse garnalen | garnalenkroket
    (geserveerd met toast)

  • Salade Sashimi

    16,50

    Salade met zalm- en tonijnsashimi | krokant van nori | avocado | zoetzure komkommer | wakame | Japanse mayonaise | sesamdressing

Op uw verzoek serveren wij toast bij onze salades

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt de lekkerste voorgerechten voor
  • Bietencarpaccio *

    12,50

    Crème van geitenkaas | gekarameliseerde peer | walnoten | krokant van krentenbrood | rucola | honing-balsamico dressing

    * Vegetarisch
  • Rundercarpaccio

    13,50

    Carpaccio met gemengde sla | Parmezaanse kaas | olijven | zongedroogde tomaten | pijnboompitten | kappertjes Keuze uit: pestodressing of truffelmayonaise | geserveerd met toast
    Meerprijs: eendenlever €3,00

  • Hollandse Garnalencocktail

    14,50

    Hollandse garnalen | cocktailsaus | little gem sla | 2 gefrituurde garnalen

  • Burrata

    12,50

    Buffelmozzarella | gegrilde en gepofte tomaat | pesto | balsamicostroop | pijnboompitten |
    rucola | focaccia

  • Steak Tartaar

    15,50

    Fijngesneden ossenhaas | eendenlever | augurk | ui | mosterd |
    kappertjes | Ibericoham

  • Oesters

    16,50

    6 Fines de Claires oesters | frambozendressing

  • Ceviche van Zalm en Hamachi

    16,50

    Hamachi (Japanse witte tonijn) | zalm | Japanse azijn | soja | rode ui | lente-ui |
    gember | koriander | limoen | gekarameliseerde macadamia

  • Sushi / Sashimi

    17,50

    Unagi paling sushi | sashimi van zalm en tonijn | gefrituurde garnalen |
    Japanse mayonaise | wasabi | wakame | sojasaus | sushi gember

  • Crispy Tonijn / Zalm ( 6 stuks )

    16,50

    - Uramaki ( 3 stuks ) | zalm | mango | avocado | roomkaas | furikake | wasabi-soyadressing

    - Krokante sushirijst ( 3 stuks ) | tonijntartaar | Japanse Togarashi-kruiden | lente-ui | rode peper

  • Sushi Uramaki ( 6 stuks )

    16,50

    - Uramaki ( 3 stuks ) | tempura gebakken garnaal | avocado | bieslook | rode peper | unagisaus | sriracha mayonaise

    - Uramaki ( 3 stuks ) | Black Angus beef | avocado | truffel | roomkaas | kataifideeg | unagisaus

  • Luxe Visschotel

    16,75

    Tonijnsalade | gerookte paling | gerookte zalm | Hollandse garnalen | garnalenkroket (geserveerd met toast) | cocktailsaus

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Champignons Aioli *

    11,50

    Champignons gebakken in verse knoflook | Parmezaanse kaas | room | stokbrood

    * Vegetarisch
  • Pikante Garnalen

    13,50

    Pittige gemarineerde garnalen | knoflook | pikante saus | kleine salade van zalm sashimi

  • Lauwwarme ossenhaas

    16,50

    Lauwwarme ossenhaas | sushirijst | groene asperges | taugé | unagi saus | tempura crunch

  • Duo van Gebakken Mosselen en Gamba’s

    12,50

    In knoflookolie gebakken Zeeuwse mosselen | gamba’s | lente-ui

  • Millefeuille van rode biet

    12,50

    Rode biet | beurre blanc | peterselie-olie

  • Garnalen in een jasje

    13,50

    Gefrituurde garnalen | limoensaus | kleine salade van zalm sashimi

  • Gegrilde Coquille

    15,50

    Coquille | crème van pastinaak | chorizo | truffelolie | hollandaise schuim

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Heldere kippensoep

    7,75

    Stukjes kuikenborst | vermicelli | lente ui | stokbrood

  • Bospaddenstoelensoep

    7,75

    Bospaddenstoelen | room | stokbrood

  • Tomatensoep

    7,75

    Traditionele Hollandse tomatensoep | gehaktballetjes | stokbrood

  • Thaise currysoep

    8,00

    Pittige Thaise currysoep | kippendijvlees | lente-ui

  • Kreeftensoep

    9,00

    Romige kreeftensoep | cognac | gefrituurde garnalen

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Hongaarse varkensschnitzel

    19,50

    Varkensschnitzel | champignons | paprika | spek | ui | paprikasaus

  • Kipsaté Pinda Pinda

    21,50

    Gemarineerde kipsaté van kipfilet | zoetzure groenten | kroepoek | pinda pinda saus

  • Black Angus Truffelburger

    19,50

    Black pepper bun | Black Angus truffelburger | gemengde sla | tomaat | komkommer |
    rode ui | spek | cheddar | truffelcrème | twister friet | ketchup | mayonaise

  • Schnitzel Mornay

    21,50

    Varkensschnitzel | twee lauwwarme kazen (Le Marcaire en Chaumes) |
    Parmaham | rucola | romige kaassaus

  • Gevulde Varkenshaas

    22,50

    Varkenshaas gevuld met roomkaas | Parmaham | zongedroogde tomaten |
    pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | pestosaus

  • Tournedos met rode portsaus

    27,50

    Tournedos (180 gram) | truffelpuree | bospaddenstoelen | rode portsaus

  • Tournedos met romige bieslooksaus

    27,50

    Tournedos (180 gram) | twee lauwwarme kazen (Le Marcaire en Chaumes) |
    Parmaham | rucola | romige bieslooksaus

  • Entrecôte

    28,50

    Entrecôte (250 gram) | gemarineerd met grove mosterd en basterdsuiker |
    zoete aardappeltjes | grand veneur saus

  • Ribeye

    29,50

    Ribeye (300 gram) van de grill | roseval aardappelen en courgette uit de oven |
    bearnaisesaus

  • Chateaubriand op Japanse wijze voor 1 persoon

    29,50

    Ossenhaas (225 gram) | champignons | paprika | knapperige lente-ui | taugé | gefrituurde garnaal | sesam-ketjapsaus

  • Chateaubriand op Traditionele wijze voor 1 persoon

    29,50

    Ossenhaas (225 gram) | bospaddenstoelen | verwarmde eendenlever | truffelpuree | overgoten met rode portsaus

Bij alle hoofdgerechten serveren wij groente | friet | mayonaise | aardappelgarnituur 

80/20 Gerechten

80/20 Gerechten

Deze gerechten serveren wij ‘bewust’ met 80 procent van het bord gevuld met gezonde groenten en 20 procent vlees/vis volgens het streven van “ Dutch Cuisine “
  • Scholfilet 80/20

    19,50

    Scholfilet (100 gram) | bimi | bataataardappel | courgette | ravigottesaus

  • Zalmfilet 80/20

    19,50

    Gebakken zalmfilet (100 gram) | bimi | bataataardappel | courgette | hollandaisesaus

  • Tournedos 80/20

    20,50

    Tournedos (100 gram) | bimi | courgette | pompoen | truffelsaus

Bij alle hoofdgerechten serveren wij groente | friet | mayonaise | aardappelgarnituur 

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Zalmfilet

    23,50

    Rosé gebakken zalm met kruidenkorst | linguine | bladspinazie | Hollandaisesaus

  • Tong 300

    24,50

    In roomboter gebakken zeetong (300 gr) | zeekraal | Hollandse garnalen | hollandaisesaus
    Toeslag fileren € 1,00

  • Zeebaars

    25,50

    Op de huid gebakken zeebaars | fregola | vongole | tomaat | barolo | rode ui |
    knoflook | basilicum

  • Heilbot/Coquille

    25,50

    Op de huid gebakken heilbot | gegrilde coquille | saffraanrisotto | kreeftenjus

  • Poke Bowl

    22,50

    Sushi-rijst | gemarineerde zalm en tonijn | 2 gefrituurde garnalen | Edamame boontjes |
    avocado | wakame | mango | komkommer | lente-ui | koriander | ponzu mayonaise

  • Sushi | Sashimi Plate (voor 1 of 2 personen)

    Sushi | Sashimi Plate (voor 1 of 2 pers) 29,50 / 59,00
    - Uramaki (2 stuks) | tempura gebakken garnaal | avocado | bieslook | rode peper |
    unagisaus | sriracha mayonaise
    - Uramaki (2 stuks) | Black Angus beef | avocado | truffel | roomkaas | kataifideeg | unagisaus
    - Uramaki (2 stuks) | zalm | mango | avocado | roomkaas | furikake | wasabi-soyadressing
    - Krokante sushirijst (2 stuks) | tonijntartaar | Japanse Togarashi-kruiden |
    lente-ui | rode peper
    - Torpedo garnaal (2 stuks) | chilisaus
    - Zalmsashimi (2 stuks)
    - Tonijnsashimi (2 stuks)

Bij alle hoofdgerechten serveren wij groente | friet | mayonaise | aardappelgarnituur 

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Thaise Groentecurry *

    19,50

    Thaise curry | seizoensgroenten | basmatirijst

    * Vegetarisch
  • Linguine *

    19,50

    Vegetarische linguine pasta | keuze uit romige saus of tomatensaus | Parmezaanse kaas | champignons | bladspinazie | courgette | tomaatjes

    * Vegetarisch
  • Gevulde Portobello in bladerdeeg *

    19,50

    Portobello | gevuld met champignons | geitenkaas | cashewnoten | pijnboompitten | omwikkeld met bladerdeeg | paprikasaus

    * Vegetarisch
  • Groente Tempura

    19,50

    Groente tempura van paprika | champignons | courgette | groene asperges |
    oesterzwammen | wortel | basmatirijst | sojasaus | chilisaus

  • Vegetarische Meat Burger

    19,50

    Plantaardige ‘ vlees ‘ burger | little gem sla | komkommer | tomaat | ui |
    tomatensalsa | yoghurtmintsaus | cheddar kaas | twister friet | mayonaise

Timo Toekan kindermenu

Timo Toekan kindermenu

De lekkerste gerechten voor de kleintjes
  • Timo’s feestmenu met heel veel lekkers!

    9,50

    Voorgerechten
    Tomatensoep
    of
    Kippensoep

    Hoofdgerechten
    Spaghetti Bolognese
    of

    Biefstuk | cheeseburger | kipnuggets | schnitzel | kroket | frikandel | zalmfilet | geserveerd met frites en sauzen en appelmoes
    of
    Kinderpannenkoek

    Nagerecht
    Kinderijsje in een mooie beker vanille-ijs | aardbei-ijs | slagroom

    Of je nu voor-, hoofd- of nagerecht bestelt, het menu blijft in alle combinaties € 9,50.
    Heb je liever verse groente in plaats van friet dan is dat natuurlijk geen probleem.

Of je nu voor- hoofd of nagerecht besteld het menu blijft in alle combinaties € 9,50. Heb je liever aardappelpuree dan friet dan is dat natuurlijk geen probleem. Heb je zin om te kleuren vraag dan om een kleurplaat met kleurpotloodjes. De kinderijsbeker mag je mee naar huis nemen!

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame blanche

    7,75

    Vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus

  • Caribbean sorbet

    7,75

    Mango-ijs | aardbeiensorbetijs | vers fruit | slagroom

  • Chocolade Truffeltaart

    8,50

    Chocolade truffeltaart | een krokante bodem van witte chocolade | vanille-ijs | sinaasappelgel | slagroom

  • Wild Blueberry Cheesecake

    8,50

    Huisgemaakte cheesecake | witte chocolade | blauwe bessen | bodem van Bastognekoekjes | yoghurtbosvruchten-ijs

  • Pastel de Nata

    8,50

    Portugees custardtaartje | vanille | framboos | bosbessen | bramen | kaneelijs | slagroom

  • Crème Brûlée van Limoncello

    8,50

    Crème Brûlée | Limoncello | vanille-ijs

  • Grand Dessert

    10,50

    Kleine bokkenpoot gevuld met nougat-ijs | chocolade truffeltaartje |
    cheesecake | crème brûlée

  • Gevulde Bokkenpoot

    8,50

    Bokkenpoot gevuld met nougat-ijs | slagroom

  • Kaasplankje van de chef

    12,50

    Kaasplankje met Le Marcaire | Gorgonzola | Trappistenkaas | Chaumes |
    vijgenjam | balsamicostroop | dille-mosterdsaus | gembernotenbrood

Koffie specialiteiten

Koffie specialiteiten

Diverse koffie specialiteiten
  • Irish coffee

    8,00

    Dubbele espresso | Ierse whiskey | suiker | slagroom

  • Italian coffee

    8,00

    Dubbele espresso | Amaretto | slagroom​

  • Spanish coffee Tia Maria

    8,00

    Dubbele espresso | Tia Maria | slagroom​

  • Spanisch Coffee Licor 43

    8,00

    Dubbele espresso | Licor 43 | slagroom​

  • French coffee

    8,00

    Dubbele espresso | Grand Marnier | slagroom​

  • Dom coffee

    8,00

    Dubbele espresso | Dom Bénédictine | slagroom​

  • Baileys coffee

    8,00

    Dubbele espresso | Baileys | slagroom​