Direct naar de contentDirect naar de footer

Aspergekaart

Voorgerechten

Voorgerechten

.
  • Aspergesoep

    7,50

    Gevuld met asperges en Hollandse garnalen

  • Tonijntartaar

    13,50

    Tonijntartaar met limoen, bieslook, zeezout, asperges in panko en wasabimayonaise

  • Zalmsashimi

    13,50

    Asperges in panko met gemengde sla, zalm sashimi, soyasaus, wakame en sushi gember

  • Zwezerik en Pata Negra

    15,50

    Zwezerik, groene en witte asperges, linguine, truffelsaus en Pata Negra

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gekookte krielaardappelen
  • Asperges traditioneel

    21,50

    Asperges met beenham, een gekookt eitje en boterjus

  • Zalm met asperges

    23,50

    Gepocheerde zalm met tuinkruiden, asperges en hollandaisesaus

  • tournedos met asperges

    26,50

    Tournedos ( 150 gram) met asperges en bearnaisesaus

Extra asperges:

Portie asperges (3 stuks)                     € 5,50

Portie asperges (5 stuks)                     € 9,00

Nagerechten

Nagerechten

.
  • Coupe aardbeien

    7,50

    Coupe verse aardbeien met vanille-ijs en slagroom

  • Coupe romanoff

    7,50

    Aardbeien met vanille-ijs, bestrooid met crumble, een scheutje wodka en een toef slagroom

  • Rood fruit

    7,50

    Mascarpone-ijs met bramen, frambozen en aardbeien, geserveerd met een sabayon van likeur 43