Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart Voorjaar 2021

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Rundercarpaccio

    Carpaccio met gemengde sla | Parmezaanse kaas | olijven | zongedroogde tomaten | pijnboompitten | kappertjes geserveerd met toast en truffelmayonaise

  • Zalmceviche

    Zalmceviche | japanse azijn | gembersiroop | limoen | rode ui | rode peper | koriander

  • Tomatensoep

    Traditionele Hollandse tomatensoep | gehaktballetjes | stokbrood

  • Bieten Carpaccio (*vega)

    Crème van geitenkaas | gekarameliseerde peer | walnoten | krokant van gember-notenbrood | rucola | honing-balsamico dressing

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Hongaarse varkens schnitzel

    Varkensschnitzel | champignons | paprika | spek | ui | paprikasaus

  • Varkenshaas saté

    Gemarineerde varkenshaas | zoetzure groenten | kroepoek | pinda pinda saus

  • Zalmfilet

    Rosé gebakken zalm met kruidenkorst | linguine | bladspinazie | hollandaisesaus

  • Kipsaté

    Gemarineerde kipsaté van kipfilet | zoetzure groenten | kroepoek | pinda pinda saus

  • Gevulde portobello (vegatarisch)

    Portobello | gevuld met champignons | geitenkaas | cashewnoten | pijnboompitten | omwikkeld met bladerdeeg | paprikasaus

Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Wild blueberry cheesecake

    Huisgemaakte cheesecake | witte chocolade | blauwe bessen | bodem van Bastognekoekjes

  • Chocolade truffeltaart

    Chocolade truffeltaart | een krokante bodem van witte chocolade |sinaasappelgel | slagroom

  • Vers fruit

    Heerlijk vers fruit | indien gewenst met een toef slagroom