- Hotel Houten - Utrecht

Spam Mail! Let op!

Er gaan verschillende varianten van een spam/phishing mail rond. Dit mailtje is niet van ons afkomstig, maar het is phishing mail. Dit is een vorm van internetfraude waarbij een onbekende partij aan uw gegevens probeert te komen voor de verkeerde doeleinden. Wij adviseren u dan ook om niet op het mailtje te klikken en zeker geen gegevens in te voeren. Mocht u in de toekomst twijfelen of een mailtje van ons is, dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Mocht u per ongeluk toch doorgeklikt hebben, neemt u dan contact op met de cyberpolitie. 

Voor meer informatie:

Fiets en Wandelbeurs

De Jaarbeurs Utrecht staat 2, 3 en 4 maart 2018 in het teken van fietsen en wandelen. De Fiets en Wandelbeurs presenteert dan een enorm gevarieerd aanbod aan bestemmingen, routes, outdoormateriaal, fietsen, lezingen en workshops.  

Voor het eerst kunnen bezoekers – naast zaterdag en zondag – al op vrijdag terecht bij exposanten, tussen 12.00 en 17.00 uur. Méér tijd en gelegenheid dus om de nieuwste modellen fietsen of e-bikes te testen, interessante bestemmingen te ontdekken of lezingen te volgen. Op vrijdagmiddag is er een aangepast lezingenprogramma, dat vooral in het teken staat van Zwitserland en pelgrimsreizen.

Meer informatie:
Wij maken gebruik van cookies.