Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Op zoek naar een Restaurant in Gorinchem?

Van der Valk hotels staan bekend om hun service en klantvriendelijkheid. Ook nemen wij dit erg serieus in onze restaurants. Bent u in het zuiden van het land en onderweg op zoek naar een restaurant Gorinchem maar heeft u nog niet zo veel honger? dan is het van der Valk hotel in Houten een goede oplossing. Een restaurant Gorinchem is namelijk niet erg makkelijk te vinden langs de weg, vooral niet een Gorinchem restaurant met goede service en kwaliteit die wij garanderen in onze van der Valk restaurants.

Een A15 Restaurant Gorinchem is een moeilijke te vinden als u in de auto zit. Maar tegenwoordig kunt u in veel auto’s met uw stem adressen of locaties opzoeken. Als u op de A15 rijdt een een A15 restaurant Gorinchem zoekt zal u snel terecht komen bij het van der Valk hotel in Houten dat een klein halfuurtje van A15 restaurant Gorinchem ligt.

Bent u een dag naar het Merwede of Slot Loevestein geweest en onderweg naar huis en komen u en uw gezin bijna niet meer vooruit omdat jullie zo’n trek hebben gekregen en dus op zoek zijn naar een restaurant Gorinchem? Rijd dan zeker een stukje verder dan Gorichem restaurant om te dineren in het van der Valk restaurant in Houten of Vianen dat bekend staat om zijn service en klantvriendelijkheid. Daarnaast is het eten in ons restaurant van veel hogere kwaliteit dan menig restaurant Gorinchem centrum. Dit hebben wij te danken aan onze mooie seizoensgerechten en feedback van onze wel gewaardeerde klanten die telkens weer terugkomen en dus verder rijden dan een Gorinchem restaurant.

Doet u zaken in Gorinchem en bent u nog niet uitgepraat en op zoek naar een restaurant Gorinchem? Rijd dan zeker een stukje richting huis om te komen dineren in ons van der Valk hotel-restaurant in Houten. Vooral als u met meerdere mensen bent en iedereen richting het noorden van het land moet is het verstandig om alvast onderweg te zijn en restaurant Gorinchem centrum over te slaan voor een hapje naast de snelweg rond Utrecht.

Kijk snel op ons menu om te kijken wat wij te bieden hebben zodat u niet in een druk Gorinchem restaurant hoeft neer te strijken en lang moet zoeken naar een parkeerplek of een duur uurtarief hoeft te betalen voor uw auto.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod