Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Hotel Wageningen

Wageningen is een fraaie stad in de provincie Gelderland. De stad is bekend om haar universiteit, maar u vindt er ook talrijke bezienswaardigheden. In het museum De Casteelse Poort leert u alles over de geschiedenis van de stad. Bezoek ook het Belmonte Arboretum, een fraaie botanische tuin aan de rand van Wageningen. In het Kijk & Luistermuseum in het nabijgelegen plaatsje Bennekom ziet u een grote collectie zelfspelende muziekinstrumenten. Waarom niet een paar dagen verblijven in een Wageningen hotel om de omgeving te verkennen? In een hotel Wageningen centrum kan het weleens druk zijn. Overnacht u liever niet in een lawaaierig stadscentrum? Kies dan voor hotel Van der Valk Houten-Utrecht in plaats van een hotel in Wageningen. Vanuit ons hotel in Houten bereikt u Wageningen in ruim een half uur. Op deze manier kunt u zowel Wageningen als Utrecht verkennen!

Dit hotel in plaats van een hotel in Wageningen

Hotel Van der Valk Houten ligt aan de rand van de plaats Houten, ten zuiden van Utrecht. Ons hotel is vlot bereikbaar via autosnelweg A27, afrit Houten. U vindt ongetwijfeld een parkeerplaats op de gratis parking naast het hotelgebouw. Het centrum van de historische stad Utrecht is slechts 13 kilometer verwijderd, zodat u ook deze stad gemakkelijk kunt bezoeken tijdens uw verblijf in Houten.

Minstens zoveel voorzieningen als in een hotel Wageningen

Van der Valk Houten-Utrecht is een gerieflijk hotel, waar u geniet van ruime hotelkamers en luxueuze suites. Ons hotel omvat eveneens 20 multifunctionele zalen. Bedrijven die een geschikte locatie zoeken voor een vergadering, event of congres, maken hiervan volop gebruik. Wij beschikken ook over zalen die bestemd zijn voor bruiloften. Op de 16de etage van ons hotel treft u een goed uitgeruste fitnessruimte aan, waar u aan uw conditie werkt terwijl u een schitterend uitzicht hebt over de omgeving! Een hotel Wageningen zal moeilijk kunnen tippen aan de uitgebreide faciliteiten van Van der Valk Houten!

Culinaire verwennerij bij hotel vlakbij Wageningen

Ons keukenteam legt onze hotelgasten in de watten. Smul van ons omvangrijke ontbijtbuffet, geniet van een heerlijke lunch en eindig ’s avonds met een onvergetelijk diner! Neem deel aan ons live cooking buffet op zaterdag- en zondagavond. Uw uitverkoren gerechten worden à la minute bereid terwijl u toekijkt. Profiteer op zondagmiddag ook van onze zondagsbrunch. Waarom nog zoeken naar een hotel Wageningen? Reserveer snel een kamer bij Van der Valk Houten-Utrecht!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod