Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Hotel Soest

Een hotel Soest dat groot genoeg is om aan al uw wensen te voldoen is moeilijk te vinden. Deze gemeente in Utrecht is dan ook gewoon niet erg groot. Zoekt u toch een hotel Soest om een comfortabele nacht door te brengen? Dan heeft Van der Valk genoeg locaties in de buurt voor een luxueuze nacht aan een goede prijs. Het Van der Valk Hotel Houten is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Soest of als u richting Soest moet voor het werk.

Boek een hotel bij Houten

De kwaliteit van Van der Valk

Ons Van der Valk hotel Houten is het beste alternatief voor een Soest hotel in de wijde omgeving. Op een klein half uurtje rijden van Soest vindt u ons hotel waar service en klantvriendelijkheid de boventoon voeren. Als u op zoek bent naar een hotel Soest dat culinaire kwaliteiten, luxe en bereikbaarheid in één locatie brengt? Dan zit u goed bij ons. Dankzij onze ligging nabij de afrit Houten en gratis parkeergelegenheid is het nooit een probleem het Van der Valk hotel Houten te vinden of als uitvalsbasis te gebruiken.

Te doen in Soest

Waarom zou u een trip naar Soest overwegen? Ondanks het ontbreken van een hotel Soest is er nog steeds meer dan voldoende te zien en te beleven in Soest. Zo is de natuur van Soest zo goed als onovertroffen. Niet toevallig zijn hier tal van vakantieparken en campings terug te vinden. Niet toevallig is deze omgeving ontzettend populair bij wandel- en fietsliefhebbers vanuit het hele land. Hebt u echter geen trek in zo'n huisje waar de helft stuk is of een camping zonder comfort? Dan bieden we bij Van der Valk luxe kamers en suites aan met alle moderne faciliteiten op een kleine afstand van Soest.

Hotel Houten

Een inspannend dagje in de natuur van Soest achter de rug? Dan is er niets heerlijker dan aanschuiven voor een lekkere maaltijd, genieten van een comfortabel bed en in de ochtend het ontbijtbuffet plunderen. Bovendien is het ook zo dat u in ons hotel aan de balie fietsen kunt huren. Leuk om de omgeving te verkennen! Het beste hotel Soest? Dat ligt gewoon in Houten.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.