Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Hotel Scherpenzeel

Op zoek naar een hotel in Scherpenzeel? Boek uw minivakantie bij ons Van der Valk hotel in Houten. Wij bieden fitness en meerdere faciliteiten in de directe omgeving. Vanuit onze luxe locatie bezoekt u het dierenpark in Amersfoort of het Ouwehand dierenpark in Rhenen. Of ga golfen bij Nieuwegein. In ons hotel Scherpenzeel treft u ruime hotelkamers en zalen waar u comfortabel verblijft tijdens uw weekendje uit. Zo treft u bij ons een Afrika Suite en een romantische Honeymoon Red Suite. Draadloos internet is doorlopend beschikbaar. Ook voor zakelijke gezelschappen treft u hier twintig multifunctionele vergaderzalen met een stijlvol interieur. Een uitstekende accommodatie voor de evenementen van uw bedrijf! Bel ons voor een hotel Scherpenzeel arrangement op maat.

Boek een hotel bij Houten

Hotel Scherpenzeel biedt u Live Cooking.

In ons sfeervolle restaurant in hotel Scherpenzeel heeft u de keuze uit diverse verse gerechten van onze menukaart. Boek een droomarrangement met roomservice en een viergangenmenu. Onze chef-kok houdt graag rekening met uw wensen. Ook voor een gezin met kinderen is onze keuken geschikt. U treft een uitnodigend ontbijtbuffet en ook van onze brunch of lunch kunt u samen genieten. Neem een drankje aan onze gezellige hotelbar of boek ons Live Cooking arrangement met de hele familie en kijk live mee met de kookkunsten van onze koks tijdens uw avondje dinerbuffet in hotel Scherpenzeel.

Boek hotel Scherpenzeel online op tijd!

Een verblijf in hotel Scherpenzeel is comfortabel en aangenaam. Zorg ervoor dat u op tijd online boekt om zeker te zijn dat er op de door u gewenste data voldoende kamers en zalen beschikbaar zijn. Komt u meerdaags dan profiteert u van speciale tarieven. Neem contact op met onze flexibele medewerkers. Hotel Scherpenzeel in Houten bereikt u goed met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen inclusief een elektrische oplaadpaal. Ook de bus stopt voor de deur. Ons hotel is dan ook een mooi vertrekpunt voor een dagje Scherpenzeel of Utrecht. Is ons hotel precies wat u zoekt voor uw bruiloft of businessmeeting in de omgeving van Scherpenzeel? Boek dan vandaag nog uw arrangement of weekendje weg in Scherpenzeel via hotelvandervalkhouten.nl.