Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Hotel Nijkerk

Nijkerk is een kleine stad in Gelderland en vooral populair omwille van de mooie natuur in en rond de stad. De belangrijkste bezienswaardigheden van Nijkerk zijn de wijngaard Aan de Breede Beek, het Stoomgemaal Arkemheen en het Demis Roussos Museum. Bent u op bezoek in Nijkerk voor een van deze bezienswaardigheden of gewoon op doortocht voor zaken of de streek te verkennen? Dan zoekt u natuurlijk een goed hotel Nijkerk voor een lage prijs. In Nijkerk zelf zult u echter geen enkel hotel Nijkerk vinden die de concurrentie aan kan met het beste alternatief voor een hotel Nijkerk: het Van der Valk hotel Houten.

Boek een hotel bij Houten

Van der Valk Houten

Als u simpelweg de A27 verder volgt komt u vanuit Nijkerk na een half uurtje rijden terecht in Houten. Nabij de afslag Houten is het beste hotel Nijkerk en omgeving gelegen: het Van der Valk hotel Houten. Dankzij de centrale ligging dichtbij de uitvalswegen is het Van der Valk hotel Houten een goed gekozen overnachtingsplek van waaruit u alles in de omgeving in geen tijd kunt bereiken. Ook met het openbaar vervoer is Van der Valk hotel Houten overigens vlot bereikbaar. Een treinrit naar het Centraal Station Utrecht, even de bus op en u bent er al. Een ligging waar geen enkel hotel Nijkerk mee kan concurreren.

Te doen in de omgeving

Een hotel Nijkerk zoekt u natuurlijk voornamelijk om de omgeving rustig te kunnen verkennen. De omgeving van Nijkerk en ons Van der Valk hotel Houten is dan ook een zeer veelzijdige waar voor elk wat wils terug te vinden is. Zo vindt u op een kwartiertje rijden van uw hotel Nijkerk in Houten het Speulder en Sprielderbos waar natuurliefhebbers thuis zijn. Ook het dierenpark Amersfoort en de Thermen van Soesterberg zijn populaire bestemmingen in de streek. Toch liever een beetje leven in de brouwerij? Dan ligt Utrecht op slechts een steenworp afstand.

Kies uw arrangement

De Van der Valk hotels hebben niet alleen de ligging voor op een hotel Nijkerk, maar tevens de vele arrangementen. Een arrangement met heerlijk ontbijt, eentje inclusief spa en wellness of inclusief de verhuur van fietsen. Bij Van der Valk is zo goed als alles mogelijk.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.