Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Hotel Loosdrecht

Loosdrecht ligt in het diepe zuiden van Noord-Holland en is bij watersporters een gekende naam. Dit dorp staat dan ook voornamelijk bekend als watersportdorp. De aanwezigheid van de Loosdrechtse plassen heeft daar vast en zeker wel iets mee te maken. Deze vijf aan elkaar verbonden plassen zijn ontstaan in de 16de eeuw door turfwinning. Bent u in Loosdrecht om te watersporten of nog om een andere reden? Dan zoekt u natuurlijk een hotel Loosdrecht om te overnachten. Een Loosdrecht hotel zelf dat het comfort en de service biedt die u verwacht is echter moeilijk. Gelukkig is er op slechts 30 minuten rijden een schitterend alternatief voor een hotel Loosdrecht met het Van der Valk hotel Houten.

Boek een hotel bij Houten

Hoe te bereiken?

Het hotel Houten is vanuit elke richting zeer vlot te bereiken. Strategisch gelegen nabij de afslag Houten op de A27 bent u vanuit ons hotel in geen tijd vertrokken in elke mogelijke richting. Bovendien is er parkeergelegenheid genoeg en is de parking voor gasten overigens volkomen gratis. Waar een hotel Loosdrecht moeilijk te vinden is zal dat probleem zich niet voordoen met het Van der Valk hotel Houten. U kunt het gewoon niet missen.

In de omgeving van een hotel Loosdrecht

Komt u voor een andere reden dan het watersporten naar Loosdrecht? Dan zijn enkele van de bezienswaardigheden in de buurt meer dan waarschijnlijk de reden van uw zoektocht naar een hotel Loosdrecht. Zo vindt u op tien minuten van Loosdrecht het indrukwekkende Kasteel De Haar. Iets verder in Amersfoort is er het dierenpark Amersfoort wat voor jong en oud een ware beleving is. Ook de stad Utrecht ligt nabij. Op minder dan een kwartier staat u zowel vanuit Loosdrecht als ons Van der Valk hotel Houten in het centrum van deze mooie stad. Het beste hotel Loosdrecht vindt u dan ook bij ons.

Een verblijf op maat voor u

Hotels in Loosdrecht kunnen nooit de service en kwaliteit op tafel leggen die Van der Valk wel kan. Niet alleen hebben we een ruime ervaring in de ondersteuning van elk type wens, maar bovendien beschikken we ook over een restaurant van hoge kwaliteit waar elke maaltijd een feest is. Kom het met eigen ogen ontdekken en eigen tong proeven!
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.