Door het hele hotel is wireless internet beschikbaar. Zowel in de kamers als in de openbare ruimtes. Gebruik van het internet is gratis voor al onze gasten.

Wi-Fi
Alle Nederlandse Van der Valk vestigingen zijn voorzien van de Hotspots van KPN. Dat betekent dat u in alle zalen van de Van der Valk vestigingen draadloos kunt internetten. Daarnaast kunt u ook in de lobby's en in de restaurants draadloos het internet op. Ook is het mogelijk om in vele van de hotelkamers gebruik te maken van de Hotspots.

Gratis toegang
Alle gasten van Hotel Houten kunnen vanaf heden gratis gebruik maken van ons draadloos netwerk. Tevens is het ook mogelijk om een VPN verbinding op te starten.

Hoe ga ik online ?
U zoekt tussen uw draadloze netwerken naar KPN en maakt hier verbinding mee. Als u verbinding heeft opent u de internet browser, deze zal automatisch een hotspot pagina van KPN weergeven. Als u op deze pagina akkoord gaat met de algemene voorwaarden kunt u vervolgens op 'Inloggen' klikken. Een handleiding van KPN over het verbinden met de hotspot kunt u hier nalezen.

Wij maken gebruik van cookies.