Skip to contentSkip to footer
;

Van der Valk Hotel Woerden

Moet u in Woerden zijn voor zaken, plezier of familie? Dan zoekt u natuurlijk ook een goede plek om te overnachten. Een hotel dat u de nodige luxe kan bieden tegen een betaalbare prijs. Exact wat u associeert met de Van der Valk hotels dus. Een Van der Valk Woerden is er jammer genoeg niet te vinden, maar op slechts twintig minuten rijden van Woerden is er een goed alternatief voor een Van der Valk Woerden. Het Van der Valk hotel Houten biedt al het bovenstaande en meer.

Boek een hotel bij Houten

Vlot bereikbaar, centrale ligging


Hotel Houten is het beste alternatief voor een Van der Valk Woerden niet alleen door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook door de ligging. Gelegen aan de A27 kunt u vanuit ons hotel in geen tijd de omliggende streek verkennen. In slechts enkele minuten staat u in Utrecht, bij de jaarbeurs of bent u op weg naar een mogelijke afspraak. Bovendien kunt u aan de balie van ons hotel ook een fiets huren en is parkeren gratis. Komt u met de elektrische auto? Dan zijn er oplaadpunten bij het hotel. Lekker handig toch?

Woerden ontdekken


Het is dan geen Van der Valk Woerden, maar vanuit Van der Valk Houten staat u toch in geen tijd in Woerden. Wat valt er daar dan allemaal te zien? De bekende boerderij de Boerinn, voor het echte boerenleven. Er is het Kaaspakhuis en de befaamde replica van een Romeins Schop en dan hebben we het nog niet gehad over het Stadsmuseum. Meer dan voldoende om een tijdje bezig te zijn dus. En wat is dan leuker dan na een ontspannende dag genieten in uw luxueuze kamer?

Tal van arrangementen


Hotel Houten is niet alleen het beste alternatief voor een Van der Valk Woerden, maar biedt ook tal van arrangementen aan wanneer u kiest voor een overnachting. Arrangementen die voor een scherpe prijs voor elk wat wils bieden. Zo kunt u kiezen voor een golf arrangement, een bezoekje aan Kasteel Heemstede en talrijke culinaire arrangementen. Is dat nog niet voldoende om u te overtuigen? Als gast geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet en kunt u bovendien ook gratis gebruik maken van de fitness.

Overtuigd? Boek nu uw kamer of suite.