Skip to contentSkip to footer
;

Hotel Woerden

Overnachten in Woerden betekent overnachten in een van de meest pittoreske steden van Nederland. Woerden heeft een rijke geschiedenis en bovendien zijn er ook vandaag de dag nog altijd heel wat monumenten terug te vinden. Een goed hotel Woerden? Dat is echter vaak net wat lastiger terug te vinden. Als u staat op bereikbaarheid, het nodige comfort en lekker eten dan biedt een hotel Woerden niet altijd de luxe die u verwacht. Gelukkig vindt u op nog geen twintig minuten rijden van Woerden het Van der Valk hotel Houten. Betaalbare luxe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Boek een hotel bij Houten

Hotel Houten: de ligging

Als een goed hotel Woerden onvindbaar blijkt te zijn dan is hotel Houten zonder enige twijfel het beste alternatief. Gelegen aan de snelweg A27, bij afslag Houten is ons hotel vlot bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Bovendien kunt u als gast gratis gebruik maken van de parkeergelegenheid. De ligging dichtbij de uitvalswegen is niet toevallig gekozen: het maakt van ons Van der Valk hotel Houten de perfecte uitvalsbasis voor de hele regio. Een bewering die een Woerden hotel niet kan maken.

De omgeving

Als u enkel een hotel Woerden zoekt dreigt u heel wat van de omgeving te missen. Door te kiezen voor het Van der Valk hotel in Houten bent u vlakbij Utrecht voor een leuke dag in de stad, kunt u het Kasteel Heemstede bezoeken of gewoon gaan golven in de buurt. Lekker ontspannen? Dan zijn de thermen van Houten uw beste optie.

De faciliteiten van hotel Houten

Ons Van der Valk hotel Houten staat voor een onverslaanbare kwaliteit tegen een democratische prijs. U krijgt dan ook heel wat faciliteiten en mogelijkheden die in een hotel Woerden moeilijk zouden liggen. Wat dacht u van gratis gebruik maken van de fitness, een heerlijk ontbijtbuffet en restaurant, de mogelijkheid om uw wagen elektrisch op te laden en nog veel meer. Moet u voor zaken in Woerden of omgeving zijn? Dan kunt u bij ons ook zalen afhuren als de perfecte vergaderlocatie voor uw zakelijk evenement. Nog verdere vragen? Contacteer ons gerust en wij zorgen voor alles wat u wenst.
Overtuigd? Bekijk dan ook onze arrangementen.