Skip to contentSkip to footer
;

Hotel Laren

Laren is een gezellige gemeente in Noord-Holland die de eer heeft om een van de oudst bebouwde plekken in het Gooi te zijn. Naast de rijke geschiedenis zijn er best nog wel wat andere zaken van belang in Laren te vinden. Zo kunt u de dikste mammoetboom van Holland in Laren terugvinden. Moet u in dit leuke dorp zijn? Dan zoekt u vast en zeker een hotel Laren om te overnachten. Een hotel Laren zal in het dorpje zelf moeilijk te vinden zijn. Het is nu eenmaal een kleine gemeente. Niet getreurd echter, op minder dan een half uurtje rijden vindt u het beste alternatief voor een hotel Laren: het Van der Valk hotel Houten.

Boek een hotel bij Houten

Van der Valk Houten

Vlakbij de A27 afslag Houten vindt u het Van der Valk hotel Houten. In tegenstelling tot een hotel Laren kunt u hier vlot parkeren en is ons hotel gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. De ligging nabij de grote wegen maken van Hotel Houten dan ook de ideale uitvalsbasis voor de onmiddellijke omgeving. Hebt u een leuke dag in Laren gehad? Dan is het slecht een klein stukje rijden naar de meest luxueuze kamers uit de wijde omgeving.

In de buurt van het hotel

De omgeving van Laren heeft veel meer te bieden dan enkel Laren zelf. Vanuit uw alternatief voor een hotel Laren kunt u de streek gelukkig simpel verkennen. Zo ligt Hotel Houten vlakbij Slot Loevestein. Die bijzondere slot heeft voor jong en oud heel wat leuke activiteiten in petto. Een dagje doorbrengen met ridders en soldaten? Optimaal plezier voor het hele gezin. Ontspant u liever rustig op uw gemak? Dan staan de Thermen Houten voor u klaar om af te sluiten met een perfecte nachtrust in het hotel.

Te zien in Laren

Waarom u op zoek bent naar een hotel Laren? Omdat Laren heel wat te bieden heeft natuurlijk. Zo is een bezoekje aan het Singer museum al meer dan genoeg reden om eens richting Laren af te zakken. Ook de Johanneskerk uit 1521 is zeer knap en het Geologisch Museum Hofland is voor liefhebbers zeker een leuke belevenis. Een gevulde dag afsluiten in uw alternatief voor een hotel Laren met het Van der Valk Hotel Houten? Perfect!
Overtuigd? Bekijk dan ook eens onze arrangementen.