Skip to contentSkip to footer
;

Hotel Amerongen

Amerongen is een klein dorpje in Utrecht dat vooral zijn naamsbekendheid dankt aan het Kasteel Amerongen. Dit kasteel werd in de 17de eeuw compleet verwoest door de Fransen, maar naderhand opnieuw in de originele stijl opgebouwd. Nabij het kasteel vindt u overigens ook de markante Andrieskerk terug die in laatgotische stijl werd gebouwd. Bent u van plan om een bezoekje naar Amerongen te brengen of moet u er zijn om een andere reden? Dan komt een hotel Amerongen vast en zeker goed van pas. Zo vermijdt u niet alleen de files op de terugweg, maar kan u ook uitgerust aan de weg terug beginnen en de omgeving nog wat meer verkennen. Een hotel Amerongen vinden is in de kleine dorpje onbegonnen werk, maar gelukkig is er een goed alternatief met het Van der Valk hotel Houten slechts een twintig minuten rijden verder.

Boek een hotel bij Houten

Uw hotel Amerongen in Houten

Ons Van der Valk hotel Houten is gelegen op goed twintig minuten rijden van Amerongen en biedt u alle luxe en moderne gemakken die u van Van der Valk mag verwachten. Bovendien is de ligging van ons hotel een groot pluspunt. Nabij de afrit Houten op de A27, overigens met gratis parkeergelegenheid, bent u in geen tijd onderweg naar uw bestemming. Dit alles natuurlijk niet zonder eerst te genieten van het uitgebreid ontbijtbuffet.

Amerongen

Een hotel Amerongen is de perfecte uitvalsbasis om Amerongen en de omgeving van Amerongen te ontdekken. Hetzelfde kan echter gezegd worden van ons hotel. Maar wat valt er dan zo allemaal te zien buiten het Kasteel Amerongen? In de eerste plaats gaat het dan om Dierenpark Amersfoort, of een van de vele wellness centra in de omgeving. Klinkt zo’n wellness wel als iets dat helemaal bij u past? Dan is er vast een goedkoop arrangement bij Van der Valk Houten terug te vinden.

Voor zaken?

Moet u voor zaken een hotel Amerongen hebben? Dan is ons hotel in Houten het beste alternatief voor een hotel Amerongen dat u kunt vinden. Niet alleen hebben wij diverse zalen ter beschikking voor vergaderingen en congressen, maar bovendien ook de nodige ondersteuning van ons personeel. Wat u maar wilt: wij doen het.
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen voor de juiste fit.