Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Dinerdeal voor slechts €29,95

Nu voor U exclusieve restaurantaanbiedingen: maak een Restaurant ID aan en ontvang als gast alle exclusieve restaurant aanbiedingen, het hele jaar door. Deze aanbieding is alleen te bestellen met een Restaurant ID.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • RUNDERCARPACCIO

    Parmezaanse kaas | pijnboompitten | pestodressing of truffelmayonaise

  • CHAMPIGNONS MET AIOLI

    Champignons gebakken in verse knoflook | Parmezaanse kaas | room | stokbrood

  • PIKANTE GARNALEN

    Pittige gemarineerde garnalen met knoflook | pikante saus | kleine salade van zalmsashimi

  • Bietencarpaccio *

    Crème van geitenkaas | gekarameliseerde peer | walnoten | krokant van krentenbrood | rucola | honing-balsamico dressing

    * Vegetarier
  • TOMATENSOEP

    Tradionele Hollandse tomatensoep | gehaktballetjes

  • KIPPENSOEP

    Bos-ui | vermicelli | stukjes kuikenborst

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Hongaarse varkensschnitzel

    Varkensschnitzel | champignons | paprika | spek | ui | paprikasaus

  • Scholfilet 80/20

    Scholfilet ( 100 gram ) | groene asperges | bataataardappel | courgette | Ravigottesaus

  • Zalmfilet 80/20

    Gebakken zalmfilet ( 100 gram ) | bimi | wortel | bataataardappel | hollandaisesaus

  • Tournedos 80/20

    Black Angus Tournedos ( 100 gram ) | bimi | courgette | pompoen | truffelsaus

  • GEVULDE PORTOBELLO IN BLADERDEEG *

    Portobello | gevuld met champignons | geitenkaas | cashewnoten | pijnboompitten | omwikkeld met bladerdeeg | paprikasaus

    * Vegetarier
Nagerechten

Nagerechten

De heerlijkste desserts
  • Wild Blueberry Cheesecake

    Huisgemaakte cheesecake | witte chocolade | blauwe bessen | bodem van Bastognekoekjes | yoghurtbosvruchten-ijs

  • DAME BLANCHE

    Vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus

  • CARIBBEAN SORBET

    Mango-ijs | aardbeiensorbetijs | vers fruit | slagroom

  • GEVULDE BOKKENPOOT

    Bokkenpoot gevuld met nougat-ijs | slagroom

  • crème brÛlée van limoncello

    Crème Brûlée | Limoncello | vanille-ijs

  • CHOCOLADETRUFFELTAART

    Chocolade truffeltaart | een krokante bodem van witte chocolade | vanille-ijs | sinaasappelgel | slagroom

Voor maar €32,50 per persoon!

Deze Dinerdeal is exclusief te reserveren met een Restaurant ID. Heeft u nog geen Restaurant ID? Maak deze dan hier aan.