Arrangementenkaart

Voorgerechten
Rundercarpaccio
Met gemengde sla, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een keuze uit pestodressing of truffelmayonaise
Zalm en crispy tonijn
Zalmsashimi, crispy tonijnrol, garnaal in panko met een wasabi-soyasaus
Champignons
Champignons gebakken in verse knoflook, gegratineerde met Parmezaanse kaas, room, geserveerd met stokbrood
Ceasar salade
Met kipfilet, Parmezaanse kaas en ceasar dressing
Pikante garnalen
Pittige garnalen met knoflook, pikante saus en een kleine salade van zalmsashimi
Tomatensoep
De bekende tomatensoep met gehaktballetjes
Bio geitenkaas salade
Met lauwwarme geitenkaas en honingdressing

Hoofdgerechten
Kip piri-piri
Stukjes kippendij met groenten, piri-pirisaus en rijst
Black Angus tournedos (150 gr)
Met oesterzwammen, truffelpuree en rode portsaus
Tagliatelle (vegetarisch)
Vegetarische pasta met Parmezaanse kaassaus, champignons, bladspinazie, courgette en tomaatjes
Schnitzel Mornay
Met ham, champignon en Old Amsterdam kaassaus
Sliptong
Twee gebakken sliptongen met hollandaisesaus, wortelpuree en zoetzure komkommer
Zalmfilet
Rosé gebakken met linguine, bladspinazie en hollandaisesaus
Kalfsschnitzel
Met twee lauwwarme kazen, parmaham en bieslooksaus

Nagerechten
Limoncello crème brûlée
Crème brûlée van limoncello met vanille-ijs
Chocolade truffelkaart
met een krokante bodem van witte chocolade, vanille-ijs, sinaasappelgel en slagroom
Carribean sorbet
Mango-en aardbeiensorbetijs met fruit en slagroom
Wild blueberry cheesecake
Huisgemaakt op een bodem van bastogne en met mascarpone ijs
Koffie compleet
Koffie met likeur naar keuze en diverse lekkernijen voor 2 personen