Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile
;

Vergaderlocatie Houten

Zuid Utrecht, is de plek waar veel bedrijven zich hebben gevestigd. Deze plek, midden in het land, is goed bereikbaar gemaakt door een scala aan snelwegen die hier samenkomen of in elkaar overgaan. Hierdoor is dit de perfecte locatie voor een bedrijf om zich te vestigen. Daarnaast ligt het dicht bij hartje Utrecht waar u zo met het openbaar vervoer of met de auto naar toe reist voor bijvoorbeeld een bedrijfsetentje of de vrijdagmiddagborrel.

Doordat deze plek in het centrum van het land zo goed bereikbaar is voor iedereen uit de rest van het land willen klanten graag naar deze plek te komen om bijvoorbeeld te vergaderen. Nu gebeurd het vaak dat de vergaderlocaties in de bedrijfspanden vol zijn en zal u toch moeten zoeken naar een externe vergaderlocatie.

Een vergaderlocatie die u perfect kunt gebruiken is Vergaderlocatie Houten in het van der Valk hotel in Houten als vergaderen op uw kantoor niet lukt. Vergaderlocatie Houten wordt erg vaak gebruikt door verschillende bedrijven doordat de zalen erg gebruiksvriendelijk zijn en het hotel van alle gemakken voorzien is.

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Utrecht langs de A27 of de A12? Dan is wellicht vergaderlocatie Houten wat u zoekt. In het van der Valk hotel Houten is er een mooie vergaderlocatie Houten te vinden die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Door de centrale ligging tussen 2 snelwegen is de vergaderlocatie Houten voor iedereen uit verschillende hoeken van het land makkelijk te bereiken en het hotel is ook nog eens makkelijk te vinden. Vergaderen Houten hoeft dus niet moeilijk te zijn voor u en uw mede-collega’s of klanten.

Vergaderen Houten

Zoekt u een vergaderlocatie Houten? Dan zou u al helemaal een kijkje moeten nemen bij het van der Valk hotel. De ligging van het hotel is erg centraal en goed te bereiken vanuit alle hoeken van Houten. De Vergaderlocatie Houten is tegenwoordig zelfs een begrip geworden.

Naast vergaderlocatie Houten kan het van der Valk hotel ook gebruikt worden als congres- of receptieruimte. Het hotel heeft een aanbod van verschillende zalen waardoor vergaderen Houten en een congres in Houten geven makkelijker te organiseren is dan u denkt. Dit is mede namens de goede verzorging die wij willen bieden aan onze gasten wat wij als van der Valk hotels namelijk erg belangrijk vinden.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod