Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile
;

Op zoek naar overnachting Houten?

Een overnachting in Houten betekent dat u zich vlakbij onder meer Utrecht en de Jaarbeurs bevindt. Dit kan om meerdere redenen gunstig zijn. Als u een afspraak hebt in Utrecht, komt u uitgerust aan op uw bestemming. Het is ook mogelijk om een overnachting in Houten bij hotel Van der Valk Houten te combineren met het reserveren van een vergaderzaal. Onze locatie leent zich uitstekend voor het beleggen van trainingen, conferenties en vergaderingen. Tenslotte is een overnachting in Houten ook nog een aanrader wanneer u er gewoon lekker een paar dagen tussenuit wilt.

Een overnachting in Houten biedt veel mogelijkheden

Zoekt u naar een overnachting in Houten om zakelijke redenen? Kies dan zeker voor hotel Van der Valk Houten. Het hotel ligt direct aan de A27 en is zeer centraal gelegen in het land. Ook wanneer u een overnachting in Houten zoekt voor ontspannen doeleinden, zit u bij ons op de juiste plek. U verblijft in een comfortabele kamer en maakt gebruik van faciliteiten zoals fitness, de hotelbar en het opladen van uw elektrische voertuig.

Wat gaat u doen tijdens overnachting Houten?

Tijdens uw overnachting in Houten hoeft u zich geen moment te vervelen. Er is in deze regio van alles te ontdekken en beleven. We geven u graag een aantal tips: - Bezoek Utrecht, de tweede monumentenstad van Nederland - Ga uitgebreid winkelen in Utrecht - Laat lichaam en geest ontspannen in Thermen Houten - Maak een mooie fietstocht door deze omgeving tijdens uw overnachting in Houten - Bezoek het Utrecht Theater - Het Spoorwegmuseum is een aanrader als u op stap bent met kinderen

Kies voor een arrangement tijdens overnachting Houten

Om uzelf extra te verwennen, kunt u kiezen voor een arrangement wanneer u gaat overnachten in Houten. Dit betekent voor u maximaal genieten voor een scherpe prijs. Welke arrangementen zijn er zoal mogelijk bij hotel Van der Valk Houten? - Ontdek de stad Utrecht te water. Geniet van een rondvaart door de grachten van Utrecht - Golf arrangement - Kasteel Heemstede, dit betekent luxe genieten - Happen en trappen, een arrangement voor mensen die actief bezig zijn en lekker eten graag combineren Boek nu een arrangement, een suite of luxe kamer bij hotel Van der Valk Houten als u zoekt naar overnachting in Houten.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod