Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile
;

Hotel Loosdrechtse Plassen

Op de grens van Noord-Holland met Utrecht kunt u het kleine dorpje Loosdrecht terugvinden. Een dorp dat geen grote bekendheid geniet, maar onder watersporters wel een naam als een klok is. De Loosdrechtse plassen zijn dan ook een immens watersport- en natuurgebied waar u vast en zeker enkele mooie momenten kunt beleven. Bent u op zoek naar een hotel Loosdrechtse plassen of een hotel Loosdrecht aan het water? Dan is dat door de kleinschaligheid van Loosdrecht zo goed als onmogelijk te vinden als u ook nog eens luxe en comfort verwacht. Op een kleine twintig minuten rijden van een mogelijk hotel Loosdrechtse plassen vindt u echter het Van der Valk hotel Houten.

Boek een hotel bij Houten

Het beste hotel Loosdrechtse plassen

Ook al is ons hotel niet gelegen in Loosdrecht zelf of aan het water, toch zal de sterke prijs-kwaliteitsverhouding u vast en zeker omverblazen. Waar een Loosdrechtse plassen hotel dan wel nabijheid biedt, maar niet veel anders is dat bij Van der Valk zeker niet het geval. Die ligging valt overigens ook meer dan mee. Ons Van der Valk hotel Houten is dankzij de nabijheid van de A27 dan ook de ideale uitvalsbasis om de hele streek te verkennen.

De plassen

Als u een Loosdrechtse plassen hotel zoekt concentreert u zich ongetwijfeld op de bekendste vijf plassen. Dit natuurgebied bestaat echter uit meer dan slechts deze bekende vijf plassen. Ook belangrijk om weten is dat u op elke plas, op de Loenderveense Plas na, met een recreatievaartuig u op het water mag begeven. Zoekt u iets lekker om te eten? Dan kunt u een hotel Loosdrechtse plassen zoeken, u begeven naar de jachthaven aan de Noordzijde van de Eerste Plas of u gewoon wenden tot ons Van der Valk hotel Houten.

Wat wij voor u kunnen doen

Wat het Van der Valk hotel Houten voor heeft op een hotel Loosdrechtse plassen? De betere vraag is wat niet. In het restaurant is er elke ochtend een ontbijtbuffer en in de avond een seizoensgerichte kaart. Er is een fitness voor de hotelgasten en bovendien kunt u ook gebruik maken van tal van leuke arrangementen. Wedden dat er iets voor u tussen zit?
Interesse? Bekijk dan snel onze arrangementen.