Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile
;

Hotel Amersfoort Centrum

Amersfoort is meer dan het meest centrale en grootste knooppunt wat betreft het reizen door Nederland. Zo biedt deze stad een gezellig uitgaansplein, verrassende restaurants en een sfeervol centrum. Tijdens een voordelig verblijf in ons Van der Valk hotel Amersfoort centrum heeft u alle mogelijkheden om een uitstapje te maken naar een van de bruisende plaatsen in de nabije omgeving. Allereerst is Utrecht een bezoek meer dan waard. Deze tweede oudste stad van Nederland biedt prachtige historische gebouwen, terrasjes langs de grachten en een veelvoud aan bijzondere winkels en leuke restaurants. Utrecht heeft een heel eigen sfeer. Ook voor de muziek- en theaterliefhebber bieden hotels in Amersfoort centrum een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van omliggende steden.

Boek een hotel bij Houten

In alle comfort in een Amersfoort hotel centrum verblijven

Wat mag u verwachten tijdens een voordelig verblijf in ons gastvrije hotel Amersfoort centrum? Allereerst bieden wij u een mooi ingerichte ruime kamer. U kunt kiezen of u in uw kamer wilt kunnen ontspannen met een geheel eigen whirlpool of een regendouche. Naast het bieden van deze luxe extra's vinden we het belangrijk dat u zich thuis voelt. Start u de dag graag met een sportief begin? Dan nodigen we u als gast van harte uit om gebruik te maken van onze goed ingerichte fitnessruimte. Komt u met een elektrisch oplaadbare auto? U vindt het oplaadpunt voor uw auto op onze parkeerplaats. In het gehele hotel kunt u natuurlijk gebruik maken van een betrouwbare verbinding met ons draadloos internet. Wilt u de omgeving verkennen per fiets? Laat het ons weten, wij regelen graag fietsen voor u.

Genieten en ontspannen in ons hotel Amersfoort centrum

Bezoekt u ons hotel Amersfoort centrum met het hele gezin? Dan geven wij u graag informatie wat betreft bijzondere attracties in de omgeving van ons hotel. Uiteraard hebben wij tevens leuke suggesties voor volwassen gasten. Zo kunnen wij u een dagje wellness in het dichtstbijzijnde Thermen Houten van harte aanraden. Bezoekt u de Jaarbeurs Utrecht voor een zakelijke gelegenheid of een evenement? Dan reist u vanuit ons hotel Amersfoort centrum binnen korte tijd naar uw bestemming. Bekijk ook onze speciale en voordelige arrangementen. In ieder seizoen kunt u voordelig logeren in ons Van der Valk hotel.