Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile
;

Hotel Abcoude

Abcoude is een fraai dorp dat grenst aan de Vinkeveense Plassen. Een bekende bezienswaardigheid is het fort bij Abcoude, dat deel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam. Het Geingebied is een typisch Hollands polderlandschap met groene weiden en watergangen, ideaal voor wandelaars en fietsers. Het nabijgelegen natuurgebied Botshol oefent een grote aantrekkingskracht uit op natuurliefhebbers. Via een uitgestippelde wandelroute leert u het gebied kennen. Een boottochtje op de plassen is eveneens een aanrader. Zoekt u een comfortabel hotel Abcoude voor een weekendje weg? Waarom overnacht u niet Bij Van der Valk Houten nabij Utrecht? Vanuit ons hotel rijdt u naar Abcoude in slechts 25 minuten. Ons hotel doet qua comfort zeker niet onder voor een hotel Abcoude!

Boek een hotel bij Houten

Volwaardig alternatief voor een Abcoude hotel

Van der Valk Houten bevindt zich ten zuiden van Utrecht. Ons hotel is gemakkelijk bereikbaar via autosnelweg A27. Het centrum van Utrecht is slechts 13 kilometer verwijderd. Logeren in een hotel Abcoude? Verblijf bij Van der Valk Houten en bezoek zowel Utrecht als de mooie streek rond de Vinkeveense Plassen!

Een gerieflijk hotel waar u niets te kort komt

Een hotel Abcoude kan moeilijk tippen aan de luxe die u bij Van der Valk Houten wacht. Overnacht in een van onze 162 kamers en suites, die alle voorzien zijn van een whirlpool en rainshower. Onze 20 multifunctionele zalen zijn een ideale locatie voor feesten, recepties, bruiloften, maar ook voor vergaderingen en congressen van bedrijven. U mag gratis gebruikmaken van onze fitnessruimte op de 16de etage van ons hotel.

Aan heerlijk eten geen gebrek

Maak kennis met ons sfeervolle restaurant en geniet van de heerlijke gerechten die wij u voorschotelen! 's Morgens wordt u verwacht voor ons uitgebreide ontbijtbuffet. Tijdens de middag geniet u van een smakelijke lunch. 's Avonds mag u voor het diner kiezen uit een gevarieerde menukaart, met traditionele gerechten uit de Franse keuken en specialiteiten uit andere keukens. Neem deel aan ons live cooking buffet op zaterdag of zondag. In onze bar of op ons terras mag u nog nagenieten bij een smakelijke borrel. Een hotel Abcoude gezocht? Boek een kamer bij Van der Valk Houten!